Julkänslorna smyger sig på

 
Det var med stor motvilja som jag körde iväg mot Vasa för nionde dagen i rad igår. När man kör fram och tillbaka längs samma väg dag ut och dag in får man fnatt till slut.
 
 
Det är tur att det varit fint väder i alla fall! Det utlovas varmare väder i en vecka nu, så den här snön smälter väl bort så småningom, men jag njuter så länge den varar.
 
 
I måndags gick mamma och jag på kafé och åt varsin pavlova för att fira den gångna veckan. Utanför var det julpyntat och fint.
 
 
Det är mindre än en månad kvar till jul nu, vilket faktiskt börjar märkas. Idag är jag helt ledig (!) så jag tänkte passa på att städa och plocka fram lite julbelysning. Om snön ändå ska smälta bort får man väl pigga upp mörkret med julstjärnor och ljusstakar istället, eller hur?
 
 
Tänk, det är ju faktiskt första advent nu på söndag!
#1 - jossan

Vi hade snö i en dag sen va den borta tyvärr! Hoppas du får en bra dag :)

Svar: Men äsch så synd! Här har det varit fullskalig vinter sedan i lördags, men nu ser snön ut att smälta bort här också. Tack, hoppas att du också får en fin dag Jossan! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Sara

Här börjar nog snön vara nästan helt borta nu. Men det var ju fint den där ena dagen i alla fall :) och jag börjar få lite julfeelis!

Svar: Synd att den försvann så snabbt. Men det var kul så länge det varade. Förhoppningsvis kommer snön tillbaka före jul. :) Jag kunde inte hålla mig, så jag har hängt upp julgardiner idag och plockat fram stjärnor och ljusstakar. Och åååh, så stämningsfullt det blev!
TIDSTJUVEN

#3 - ellenlundis

Åhhh! Jag vill ha snö nu! :D