Idag på Vasaesplanaden 6

 
Idag har det som vanligt varit full rulle på Vasaesplanaden 6. Vi har blivit lite småförkylda hela bunten, så istället för kaffe inledde vi dagen med te. Jag tror att det är regnet och den dragiga dörren som är boven i dramat, så jag har sett till att utrusta mig med en mysig filt vid arbetsbordet.
 
 
Praktikanterna var ute på filmningsuppdrag på stan idag. De gör en tillsvidare topphemlig kortfilm som kommer att ha premiär på galakvällen.
 
 
Jag lovar att filmen är värd att vänta på. ;)
 
 
Typiskt nog har det duggregnat hela dagen igen en gång. "Finlands soligaste stad" ni vet... Jo pyttsan.
 
 
Ida-Marie och jag hade ett skypemöte med programvärdarna Anne Hietanen och Hannah Norrena. De har storslagna planer för sitt värdinneuppdrag och ser fram emot att erövra Vasa i helgen. 
 
 
På eftermiddagen kikade två kända filurer från Vasabladet in; favoritjournalisten Heidi Kojonen och fotografen Mikael Nybacka. De filmade litegrann och klippte ihop en video som nu finns publicerad på Vasabladets webb: Högtryck i galaverkstaden. Heidi och Mikael kommer också att vara på plats på själva Galan för att fota mingelbilder till Vasabladet. Så roligt! 
 
 
Sedan kom två andra filurer på besök till kontoret; min fina kompis Angelica och superentreprenören Kalle Ulff. Häftiga typer det där. :) Kalle hade gärnat kommit på Galan, men är dessvärre inte i Vasa i helgen. Angelica köpte sin biljett samma kväll som de släpptes.
 
 
När skymningen föll värmde vi glögg åt oss, innan det var dags att avsluta dagen. Imorgon väntar nya utmaningar.
 
Kom förbi imorgon om ni befinner er i Vasa, vetja!