Ett riktigt dream team

 
Känslan av att få se hela Galan sakta men säkert bli verklighet är obeskrivlig. Det är ju helknäppt egentligen - att den där knasiga idén som Ida-Marie och jag skämtade om förra hösten blir till verklighet nu. En ny finlandssvensk blogg- och nöjesgala. Livet blir sannerligen vad man gör det till, och den här lördagen kommer bli finemang.
 
 
Som tur har vi ju världens bästa arbetsgrupp till vår hjälp den här veckan. Utan de här fantastiska, härliga och knasiga brudarna skulle vi aldrig klara av att knyta ihop alla trådar. De två första dagarna av galaveckan har försvunnit i ett huj, men vi har redan fått otroligt mycket gjort. Vi har sprungit på möten, hämtat sponsorprylar från stadens alla hörn, skickat mail, ringt samtal, inventerat, planerat, uppdaterat sociala medier, sökt fakta och varit kreativa.
 
Och så har vi peppat varandra. Vi gör det här tillsammans som ett team. Fyra samhällspedagogstuderande, en speciallärarstuderande, tre estenomstuderande och en medieassistentstuderande. Lotta, Fjunis, Patricia, Anna, Jessica, Sofie och Jennifer, ni är vårt ultimata dream team! Jag ser redan fram emot morgondagens påhitt. ;)
 
 
Det är dessutom jättekul att vänner och bekanta kikar förbi kontoret för att säga hej och heja. Ni är guld. ♥
#1 - Nominerad

Hej! Hu kommer priserna att delas ut på lörda? Förväntas vinnarna hålla nå litet tal eller..? Nyfiken o lite nervös tjej undrar :))

Svar: Hallå du nominerade! :) Vinnarna kommer förstås att ropas upp på scenen och får härliga pris och gratulationer. Något tal förväntar vi oss inte, så det är inget att vara nervös över. Vi ses på Galan!
TIDSTJUVEN

#2 - Saragunmarie

Ni jobbar på så otroligt bra! Superwomen e ni allihopa! :)