Produkter för dig med akne

 
Ni som är flitiga Tidstjuven-läsare minns säkert att jag har tipsat om Reddville, företaget som skickar ut gratis tamponger till alla brudar. Allt man behöver göra är att registrera sig så får man ett gratis tampongpaket i brevlådan några gånger om året. Det här är möjligt eftersom företaget trycker upp reklam på förpackningarna och på så vis får allting sponsrat. Man betalar inte ens portokostnaderna som prenumerant. Nu har jag dock inte fått några tampongutskick på säkert ett halvår, så jag vet inte riktigt vad som har hänt. Även om jag sedan länge tillbaka är menskoppsfrälst så är det skönt att alltid ha ett par tamponger med sig i väskan inför eventuella nödsituationer tycker jag. Hur är det med er andra Reddville-prenumeranter - har ni fått några utskick?
 
För någon vecka sedan kom det ett stort och mystigt paket med posten, och det visade sig innehålla ett fint SheSocial-utskick från Reddville. SheSocial-utskicken har man chans att få om man fyller i sin bloggadress när man registrerar sig.
 
 
Den här gången var själva lådan nästan lika bra som innehållet! En stabil kartonglåda har man ju alltid nytta av. 
 
 
Lådan innehöll akneprodukterna Basiderm Oil Control Foam Wash och Basiderm Oil Control Moisturizer. De här Basiderm-produkterna är speciellt framtagna för personer som lider av akne och verkar riktigt bra tycker jag. Jag har inte själv akne så jag vågar inte säga hur pass bra de hjälper, men kanske någon av mina läsare har testat dem och kan berätta? Produkterna kan endast köpas i apotek.
#1 - Matilda Wikblom

fick också paketet, blev riktigt nöjd med ansiktskrämen då den har solskyddsfaktor! Har ännu hunnit testa produkterna så mycket men hittills mitt ända minus är att de luktar lite starkt :)

Svar: Så roligt att höra att du varit nöjd hittills! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Anonym

För mig som faktiskt har acne så fungerar inga produkter alls än de som är receptbelagda, vilket brukar gälla för de flesta, i samma sits, har nog testat det mesta genom åren :|

Svar: Så jobbigt att inga andra produkter än sådana som är receptbelagda har hjälpt för dig. :( På produktbeskrivningen för Basiderms rengöringskräm står det så här: "Innehåller bl.a. zink och lakritsextrakt som verkar mjukgörande och minskar talgproduktionen i huden. Lågt pH som bidrar till att bibehålla den normala hudbarriären. Även lämplig för känslig hud som genomgår medicinsk aknebehandling."
Det låter ju som att den kanske kan fungera som ett bra komplement till de receptbelagda produkterna? Hoppas att din akne blir bättre med åren.
TIDSTJUVEN

#3 - JoLi

Såhär står det på deras hemsida, kanske därför det tar tid? Men kul med ett annat paket.
Reddville on saanut viime kuukausina suuren määrän uusia jäseniä ja teemme parhaamme, etta kaikki pääsevät pian mukaan ensimmäiseen kampanjaan. Meillä on kuitenkin odotuslista tällä hetkellä, joka tarkoittaa, että uutena jäsenenä voit joutua odottamaan useita viikkoja ennen ensimmäistä ilmaislähetystäsi. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Svar: Tack för infon! Det kan säkert vara därför som det dröjer. Men det låter ju lite som att det är de "nya" prenumeranterna som får vänta, inte vi som varit med i flera år? Hur som helst så är det mycket förståeligt att den här tjänsten har blivit så populär. :)
TIDSTJUVEN