En rosa låda fylld med intimprodukter

 
Idag var postlådan så full att det inte hade rymts ett reklamblad till ens. Orsaken var att det hade kommit ett stort SheSocial VIP-utskick från Reddville. Precis som senast så var det en stor kartonglåda (denna gång en rosa) fylld med produkter. Månadens kampanj är sponsrad av i say:.
 
 
i say: är en produktserie som kan användas för att förebygga och behandla mindre problem i underlivet, så som urinvägsinfektioner och vaginal obalans. Faktum är att de flesta kvinnor drabbas av dessa besvär i något skede av sitt liv, men det är väldigt sällan som man söker hjälp för dem. Hur många av oss har inte överkonsumerat tranbär för att förebygga en begynnande urinvägsinfektion?
 
 
i say: har självtest, alltså test som man kan använda hemma i badrummet, för både urinvägsinfektion och slidinfektion. De har också produkter för behandling av båda dessa problem. Självklart är det ändå bäst att uppsöka läkare om man misstänker någon typ av infektion, speciellt om det är första gången, så man ska inte lita blint på självtesten även om de förstås ger en riktlinje.
 
 
Intimservetterna och intimmoussen som kan användas för daglig rengöring och skydd mot urinvägsinfektion innehåller tranbärsextrakt.
 
 
Paketet innehöll också ett Sea-Band. Sea-Band är ett alternativt hjälpmedel mot illamående. Det är särskilt bra mot exempelvis gravidillamående och åksjuka. Jag gick på migränakupunktur hela hösten och testade också en del akupressur, så jag tror bestämt att de här armbanden kan användas som hjälpmedel mot migrän också om man bara placerar dem på rätt punkter. Jag ska helt klart testa det här akupressurarmbandet nästa gång migränen kickar in. Igår kväll slog den till med kraft, så då hade det varit roligt att testa om ett Sea-Band kanske kan lindra själva migränillamåendet i alla fall.
 
 
Alla i say:s produkter finns att köpas i närmsta apotek.
#1 - ▲ R O B I N N S

Oo vilken bra sak! :)

Svar: Javisst! Många bra produkter. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Haha, du är betydligt bättre på att berätta om produkter än vad jag är. :) Se och lär, se och lär! :)

Svar: Det tar jag som en komplimang. :) Övning ger färdighet.
TIDSTJUVEN

#3 - Ida-Marie

Alltså dedär e ju något som egentligen alla borde ha hemma, vet inte hur många gånger man drabbas av just urinvägsinfektion tex. Toppen tips! :)

Svar: Ja precis! Det känns skönt att ha värsta lagret här hemma nu - är ju i princip förberedd på ALLT. :'D
TIDSTJUVEN

#4 - Anonym

Jag får inga reddville-produkter längre. Jag fick tamponger EN gång men sen var de slut. Hur länge har du fått?

Svar: Jag har inte heller fått några tampongutskick sedan förra sommaren, så jag blev lite fundersam. Men nu har jag listat ut att det beror på att man faktiskt bara SKA få utskicken ett par gånger i året numera eftersom de har så enormt stor kundkrets. Tampongutskicken borde komma i samband med att Reddville har de här VIP-kampanjerna, så den här veckan eller nästa vecka borde det alltså komma ett tampongutskick till alla registrerade medlemmar. :) Vi får hålla utkik i postlådan!
TIDSTJUVEN

#5 - Terese

Jag blev också fundersam då jag inte fått mitt paket på länge, men idag kom det i postlådan! :)

Svar: Åh, så bra! Mitt kom också nu idag. :D
TIDSTJUVEN

#6 - Saragunmarie

Superlyx att få hem massa produkter som e bra att ha men som e så otroligt tråkiga att köpa själv ;) Jag fick också ett sånde paket igår!