En kvalitetssöndag

 
I söndags hade min mamma och jag en riktigt härlig mor-och-dotter-eftermiddag. Vi körde iväg till Vasa för att gå på en Arbis-föreläsning vid Skafferiet at Ritz.
 
 
Fantastiska Mark Levengood var nämligen på finlandsbesök och sådana sällsynta tillfällen får man ju inte missa.
 
 
I föreläsningen med temat Mod att leva i förändring pratade Mark Levengood om att det aldrig är för sent att göra förändringar i sitt liv och att det är viktigt att aldrig sluta möta livet med livsglädje och nyfikenhet. Han pratade egentligen om tusen olika anekdoter och historier ur sitt liv men lyckades med stor skicklighet och sin kännspaka humor väva ihop allting till en sammanhängande helhet. Jag förstår inte hur han gör det.
 
 
Föreläsningen gick allt för snabbt och plötsligt var den över. När vi spatserade mot bilen genom ett vårgrönskande Vasa satt leendena fortfarande fastklistrade i våra ansikten.
 
 
På hemvägen passade vi på att åka via Maxmo för att äta middag tillsammans vid Nabben när vi ändå var gubbfria. Jag fullkomligt älskar att det snart är högsäsong vid Nabben igen, så att man kan köra ut dit för att äta gott vilken kväll som helst i veckan. Än så länge är det bara öppet på fredagar, lördagar och söndagar.
 
 
Vi åt varsin Nabbenburgare, tittade ut över viken och pratade. Min mamma är så otroligt klok och fin att jag inte vet vad jag skulle ta mig till utan henne. Hon har alltid goda råd och värmande ord att komma med. Jag är så glad att hon är just min mamma.
 
 
Det blev en riktig kvalitetssöndag. ♥
#1 - Mamm

Tack fina, älskade Maria för att du är just den du är och för en supertrevlig eftermiddag! <3

#2 - Michelle

Åh vilken härlig söndag ni verkar ha haft! :)

kram