Dagens outfit: haremsbyxor

 
Igår fick haremsbyxorna från Dress Like Marie invigas. Bekvämare brallor får man leta efter! De är till och med skönare än leggings. Just de här byxorna är dessutom multifunktionella eftersom man kan dra upp resåren som en tubtopp så att man får en byxdress. Hänger ni med? Då går byxbenen till knäna ungefär och man har ett perfekt sommarplagg att dra på sig till exempel ovanpå bikinin eller till fest. Väldans fiffigt tycker jag.
 
 
Jag har alltid tyckt att haremsbyxor är sjukt fula, men när jag provade dem blev jag såld. Den här byxmodellen finns också i blått och grönt och finns att beställas här. Toppen och scarfen kommer också från Dress Like Marie, jeansjackan är från Cubus och det är Ida-Marie som har fotograferat bilderna.
 
 
Vad tycker ni om haremsbyxor? Hiss eller diss?
#1 - Marre

Så länge det är bekvämt kan man väl inte annat än hissa? :)

#2 - www.carloine.blogspot.com

Jag älskar haremsbyxor. Sku jag få bestämma så skulle jag gå runt med dem året runt. För jag tycker om att vara bekväm :D Du passar riktigt bra i dina. :)

#3 - emzi

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om harembyxor. Har inte provat såna heller men de ser verkligen sköna ut!

Fina är de på dig :)

#4 - Viktoria

Det finns ju olika modeller/utseendet typ så det beror på. Just den här tycker jag är skitfula (de är liksom föör stora...) men det finns ett annat par som jag älskar.

#5 - Paula´s Blogg

Ja, gillar dem på dej :) Du passar såå bra :)
Själv gillar jag inte haremsbyxor....

#6 - SB

(Ur en killes perspektiv) så skulle jag säga att haremsbyxor inte passar i alla sammanhang, men ändå i många (som med de flesta kläder...). T.ex. skulle jag inte ta en banktjänsteman seriöst om hon satt klädd i haremsbyxor, men däremot skulle det kunna passar riktigt bra på någon grillkväll eller liknande.

Sen tycker jag faktiskt att haremsbyxor passar på de flesta tjejer, de ser ofta snygga ut med sådana på sig (dit hänför jag även bloggaren). :) Många tror ju felaktigt att alla killar bara gillar tjejer i tajta kläder, men det stämmer inte alltid. Vissa tjejer ser t.o.m. riktigt sexiga ut i haremsbyxor!

#7 - Yvonne

Hiss på dig, diss sådär i största allmänhet :)

#8 - daniela

ja har lite svårt för haremsbyxor :D tycker dom e jättesköna men int speciellt fina sådär i allmänhet

#9 - Maria

Snygga! :) Själv föredrar jag dock harembyxor som är lite mindre vida, kanske för att jag är så kort och det känns konstigt med superpåsiga byxor.. :P Men hur som helst, harembyxor är typ det bekvämaste man kan ha på sig!! :)

#10 - Robex Lundgren

coola byxor

#11 - Anna Fahlgren

Det r väldigt skönt med harems och det kan vara väldigt snyggt, men det kan vara väldigt ofint också :)

#12 - Malin

Jag tycker inte om sånna, för jag ser ut som ett hus i dom, haha! Men på andra kan det passa superbra! :)