Ibland har man turen på sin sida

 
Skönhetsbloggaren Nina ordnade en bloggträff med sminktema i slutet av februari. Den såg ut att vara väldigt lyckad och i efterhand lottade Nina ut två stycken likadana Avon-goodiebags som bloggträffdeltagarna hade fått och vet ni - jag vann en! Tusen tack Nina! Igår hämtade jag ut mitt paket från posten. Det innehöll flera olika testers, till exempel ett miniläppstift och en miniparfym, och två stycken handkrämer.
 
 
Choklad fanns det också däri, men någon har visst ätit upp chokladen redan innan jag hann fotografera (säkert den där samma någon som aldrig städar).
 

Handkrämen har jag redan hunnit testa. Förutom att den doftar väldigt gott av sommarblomster så verkar den dessutom återfukta bra. Och än så länge har den inte börjat klia på min lättirriterade hud, så den får mycket väl godkänt!
 
 
Jag är läppstiftsjunkie som ni kanske vet, men båda mina favoritläppstift har tagit slut (snyft!) så just nu är jag läppstiftslös. Det här miniläppstiftet kom därmed lägligt. Speciellt eftersom det är lila.
 
 
"Garden rose" med sin djuplila nyans piggar ju upp vilket trött fejs som helst! Nu är det dock dags för denna läppstiftsdonna att skriva klart sin hemtent. Jag satt i en av skolans datasaler halva dagen igår och fick på något vänster ihop elva (!) sidor, så nu är det bara lite finputs kvar innan ännu en deadline är ur världen. Skönt.
#1 - joe

Kul :) Krämer och smink är aldrig fel!

Svar: Precis. Lite vardagslyx! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Emelie

Söta öde, elva sidor! Is that a possible?! Bra gjort!

#3 - Maria

Åh vad härligt! Och vilken fin färg på läppstiftet!

#4 - Nina

Grattis än en gång till vinsten! Läppstiftet satt fint på dig, visst var det härlig konstisens? ^^