I väntan på snöstormen

 
Det ryktas att det ska börja snöa igen i slutet av veckan. Jag hoppas förstås att det inte stämmer, men befarar ändå att vädertanterna kan ha rätt. För inte kan det väl bli fullskalig vår så här tidigt på året egentligen? I söndags var det så varmt hemma i byn att man kunde sitta på den inglasade terrassen i bara t-skjorta (och byxor också förstås, men ni fattar vad jag menar) utan att frysa!
 
 
Nåväl, man får passa på att njuta så länge det varar. :) Bara det inte börjar snöa ännu imorgon är jag nöjd, för då vankas det roadtrip ner till Helsingfors. Typ på fredag, då får takatalvin komma om den prompt måste.
#1 - hanna, förbanna

så fina och våriga bilder <3 (får hoppas att det bara blir en liten vinter, typ en vecka eller så, som kommer)

Svar: Tack Hanna! En liten minivinter på typ en vecka låter bra. Sedan får det bli vår igen. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Linda

Om vi struntar i detdär om snö en stund och så ska jag informera dig om att det ikväll är solstorm = stooor chans för norrsken! håll ögonen öppna och ut med kameran :)

Svar: Superbra tips Linda!! :) Jag var faktiskt ute och fotade lite för en halvtimme sedan då mamma också tipsade om att det var norrsken. Men här i Oravais verkade de inte vilja synas varken med blotta ögat eller med lång exponeringstid på kameran. Ska göra ett nytt försök lite senare ikväll. :) Hoppas att du också lyckas få dem på bild!
TIDSTJUVEN

#3 - Amanda - Kreativ författare

så himla fina foton, ser riktigt mysigt ut!