Glimtar från en torsdag

 
Igår lunchade jag vid Pincho med dessa finingar. Linn delade med sig av livsvisdomar och Anna-Lena förstod mina luggproblem. Ja, och så diskuterade vi lite framtida samarbetsmöjligheter (typ bloggalan!) och andra roligheter också. Pinchos salladsbuffé var för övrigt toppen! :)
 
 
Ni kanske kan tänka er att det lockade att gå ett varv genom Vaasa City Storm efteråt? Men icke sa Nicke, det var seminariedags i Academill för min del.
 
 
Sedan hemtentamensdags. Då kan man behöva en stärkande smoothie i vårsolen däremellan för att orka tampas med SPSS, regressionsanalyser, faktoranalyser och oberoende variabler. Så skönt att man kan sitta ute vid stranden utan att frysa nu.
 
 
Andra tyckte visst inte alls att det var vår och befann sig mitt ute på isen och pimplade. Dårfinkar. Jag förstår mig inte på folk som rör sig ute på isen i mars. Fast å andra sidan förstår jag mig inte på folk som rör sig ute på isen i januari, februari eller någon annan månad heller. Jag är en riktig landkrabba och skulle inte gå på ispromenad om jag fick betalt ens.
Nej nu är det dags för mig att sticka iväg till jobbet. Ha en fin fredag, kompisar.
#1 - hanna, förbanna

mysiga bilder :) jag förstår inte heller vad man gör på isen efter så pass många dagar med plusgrader - hoppas de i alla fall hade en borr med sig så de kunde mäta isen!

Svar: Tack! :) Precis. Man ska verkligen vara säker på sin sak för att ge sig ut på isen nu.
TIDSTJUVEN

#2 - Saragunmarie

Hjälp, isen sir jo allt annat än stabil ut tidé :O Jag e också en tvättäkta landkrabba, o blir riktigt arg på folk som far ut på svaga isar!

Svar: Jaa, he va heilt öppet vatten mot strandin å myki flödvatten länger ut. Men tydligen håller e entå att ga på? :S
TIDSTJUVEN

#3 - Denise Taylor

Tycker folk är galna som är ute på isen, ingen självbevarelsedrift direkt :P

Svar: Exakt min åsikt.
TIDSTJUVEN

#4 - Christina

Läste att det på vissa ställen är 30 cm tjock kärnis nog ännu, men visst skall man vara aktsam!

Svar: Whaat? Kan det stämma? Nåja, om man så desperat vill ha de där fiskarna så får man väl idka lite "living on the edge". ;)
TIDSTJUVEN

#5 - Sandra

Det var sannerligen inte ett dåligt lunchsällskap du hittade!! :D

Svar: Nej verkligen inte! :) Bästa sortens lunchsällskap.
TIDSTJUVEN

#6 - daniela

vår statistik-kurs som handla om spss va PAIN, så jag lider me dig!

Svar: Ja usch! Jag trillade av vagnen redan i första kvant-kursen. Går gradukursen i kvantitativa metoder nu och den är som hebreiska ungefär. :D
TIDSTJUVEN

#7 - Micaela

Jodå, isarna på vissa ställen är nog tjocka ännu. Vi fick borra en halv meter igår innan vi kom igenom! Men man ska förstås vara försiktig och jag själv skulle aldrig gå ut utan mina experter till familjemedlemmar, för farligt är det minsann om man inte vet var man kan röra sig.