Fyra poddar att ta med sig på promenaden

 
Med solljuset återvänder också energin. Energin som man kan lägga på promenader och löprundor. Mitt bästa tips just nu är att snöra på löpskorna, trycka igång en bra podcast och ge sig ut på vägarna och skogsstigarna. Just nu har jag fyra stycken poddar som jag brukar lyssna på och vill tipsa om:
 
 
Sandra och Michelles podd är den allra bästa podden, enligt mig. Båda tjejerna är så härligt avslappnade, knäppa, kloka och bäst helt enkelt. Det är en sån där podd som man ofta går runt och skrattar högt till. Diskussionerna har ett naturligt flyt och varje avsnitt bidrar dessutom med någon typ av slutpoäng. Det senaste avsnittet handlade om klädkonsumtion och mitt favoritavsnitt hittills är sagoavsnittet.
 
Den här podden har jag tipsat om förut, men jag måste göra det igen. Magnus och Nicke från Veckoslutskommittén på Radio X3M tar i varje poddavsnitt avstamp i ett ord och låter diskussionerna löpa fritt runt detta. Ofta leder det till djupa och fina diskussioner om allt mellan himmel och jord. Det senaste avsnittet handlar om irritationsmoment och avsnittet innan om puberteten.
 
Hanna och Maricas podd tåls också att tipsas om en gång till. Poddkonceptet går ut på att Marica och Hanna testar nya och utmanande saker. Till exempel sover utomhus i en hängmatta på vintern. Det är en superhärlig och nytänkande podd som inspirerar en till att vara nyfiken på livet ännu som vuxen.
 
Två bloggare - En podd är en relativt ny finlandssvensk podd av Carro och Janina. Med fyra avsnitt i bagaget märks det att tjejerna blivit varma i kläderna och podden har fått ett bra flyt. Carros och Janinas podd är lite som ett lättsamt samtal över kaffet mellan två goda vänner. Jag håller sällan med i alla deras åsikter, men det är kul att gå och lyssna på deras diskussioner som promenadunderhållning.
Vilka poddar skulle ni andra vilja tipsa om?
#1 - Amanda - Kreativ författare

tack för tipsen! jag gillar p3 dokumentär och p3 spel.

Svar: Det var så lite. :) Oh, P3:s poddar måste jag också ge en lyssning. Bra tipsat!
TIDSTJUVEN

#2 - Hemma Hos Felicia

håller med dig om att Sandra & Michelles pod är den bästa! Lyssnar oftast på den när jag går längre promenader! :)

Svar: Jaa, alltså den är ju så mysig. Dessutom älskar jag sättet som Sandra pratar på. Så långsamt och noggrant på något vis. Hon uttalar liksom varje ord för sig. Du förstår säkert hur jag menar. :)
TIDSTJUVEN

#3 - JUNITJEJ

Tack för dessa tips!

Svar: Varsågod. :)
TIDSTJUVEN

#4 - amanda

Är det okej att jag länkar från min blogg till din?

Svar: Javisst! Åh, så roligt :) <3
TIDSTJUVEN

#5 - MY FASHION SAFARI

Älskar Sandra & Michelles podd, så himla bra!! En annan podd jag kan tipsa om är måndagspepp :)

Svar: Tack för poddtipset! :D
TIDSTJUVEN

#6 - Hannasvirrvarr

Tack så mycket för de fina orden!