Det perfekta blogghemmet

 
Snön dalar ner utanför fönstret och jag är tröttare än en sengångare. Disken hopar sig, tvättberget växer, dammråttorna har raveparty under sängen och reklamhögarna är större än Mount Everest. Allt är som vanligt, med andra ord. Mimmi bloggade om Den ostädade sanningen idag och jag hakar på.
 
 
Så här ser det ut hemma hos oss denna söndag. Jag borde skriva skolarbeten och redigera bilder idag, men någon borde möjligtvis också städa. Jag är dock lite osäker på vem denna någon är.
 
 
Ouppackade resväskor fungerar som stilleben framför TV:n och saker verkar inte självmant förflytta sig till sina rätta platser. Vi möblerade om för ett tag sedan och väggarna gapar fortfarande tomma i väntan tavlor och posters som någon aldrig sätter upp. 
 
 
Någon borde också sortera klädhögarna i sovrummet.
 
 
Jag tyckte mig skymta rengöringsmedel på diskbänken och dammsugaren står visst mitt i vardagsrummet så det är bara att sätta igång. Men var finns denna städsugna någon?
#1 - Christina

Mitt i prick! Jag plockade undan lite här idag, främst för att jag inte längre orkade se på alla saker. Men för det mesta ser det nog ut så där hos oss också.

Svar: Det är konstigt hur hemmet har en tendens att bli stökigt på fem sekunder trots att man knappt är hemma ens.
TIDSTJUVEN

#2 - Josefina

Hojta till när du får tag i dendär "någon", en massa jobb som hen lämnat på slarv vid vårt också! ;)

Svar: Jag lovar att skicka denna någon vidare till dig också så fort hen ger sig till känna. ;)
TIDSTJUVEN

#3 - emzi

Härligt inlägg :D Underbart att våga visa hur det påriktigt ser ut istället för den städade versionen. :D

#4 - Silje

haha känner såå bra igen mig! Hade just tänkt skriva ett liknande inlägg, minus bilderna på röran... eheh Vågar inte ens lägga ut bilder på hur här ser ut för tillfället :P

#5 - Viktoria

Känner igen mig. Ser ut som ett bombnedslag i mitt rum...

#6 - Daniela

Haha vilket roligt inlägg, såg ut ungefär likadant för mig i helgen men fick städryck i lördags och städade hela lägenheten från tak till golv… är fortfarande i chock över hur pass smidigt det gick :D

#7 - Jenna

Det här så bra, speciellt när man annars fotar allt fint men sällan hur det oftast ser ut! :)