På loppisbesök i Hellnäs

Igår på jobbet besökte vi sommarloppiset vid Hellnäs UF. Där var det välsorterat och fint. 
 
Jag färgmatchade visst mina fynd och kom hem med en lila skjorta och en halsduk för 3€/styck.
 
...och en liten inredningspryl. Märker ni hur jag försöker övertala sambon om att vi ska skaffa katt? ;)
Som ni kanske vet jobbar jag som handledare på ett hem för ungdomar med flyktingbakgrund i sommar igen. Jag har med andra ord ett mycket spännande jobb där jag får umgås med ungdomar dagarna i ända. En av de roligaste grejerna med jobbet är att det är så otroligt varierande - ingen dag är den andra lik. Igår passade vi till exempel på att åka en sväng till Hellnäs-loppiset när hela gänget hade tråkigt i regnvädret. Tänk att det finns jobb där man ibland får gå på loppis på arbetstid! :)
 
Loppiset hittas i Hellnäs UF-lokal (riktigt nära riksåttan) och öppnade igår. Det pågår till och med den första juli, alltså en hel vecka ännu, och är öppet mellan klockan 13 och 19 på dagarna. Allt är välsorterat och kategoriserat, så det är lätt att hitta saker som man är ute efter. Väl värt ett besök!
#1 - Hemma Hos Felicia

den skylten skulle jag verkligen behöva!!! :D

Svar: Ja visst är det en viktig skylt? ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Sandra

Oj jag har helt missat att loppiset håller på nu. Brukar altid fynda nåt där. Får nog lov att dra med mamma dit nu ;)

Svar: Hoppas att ni fyndar något! :D De fyller säkert på med mer saker där vartefter, så jag tänkte också passa på att åka dit en gång till innan det är slut. :)
TIDSTJUVEN

#3 - marianorrgard

åh, det är lite av ett drömjobb för mig att få jobba med flyktingar och bidra till att ge dem en så bra start som möjligt i nya landet! :) Eller nånting som har med anti-rasism att göra.

Svar: Så roligt att höra att du också är intresserad av jämlikhet och integration. Det kanske vore någonting för dig att satsa på när du har pluggat klart? :)
TIDSTJUVEN

#4 - Nina

Texten på skylten är bäst - den finns hemma hos oss också 😀

Svar: Haha, härligt! :D Den är ju så klockren.
TIDSTJUVEN

#5 - marianorrgard

svar: jo, jämlikhet och integration är definitivt något jag skulle kunna tänka mig, får se vilka möjligheter som öppnar sig sen :)

#6 - Linda

Klart ni ska skaff katt :D