Midsommar i Tacksamviken

 
Vem hade kunnat tro att det skulle bli en så här härlig midsommarhelg? I lördags fortsatte midsommarfirandet i goda vänners lag. Denna gång i Tacksamviken. Vädret var perfekt och värdparet Madde och Rico hade fixat långbord ute på balkongen. Tänk att man trots allt kunde sitta utomhus utan att frysa det minsta den här midsommaren.
 
 
Kvällen var extra festlig eftersom vi kombinerade midsommarfirandet med examenskalas för Cila och Sara. Vi inledde med presentregn, champagne och tal.
 
 
Sedan var det bara att börja förbereda maten. Rico skötte grillen med bravur och vi andra hackade sallad, rörde ihop såser och fixade.
 
 
Matberget växte sig allt större på köksön.
 
 
Och maten, den var verkligen toppklass! Jag såg att Mimmi har bloggat om receptet på sin fantastiska potatissallad, så den lär jag garanterat försöka mig på själv i sommar. Sååå god!
 
 
Efter maten väntade ännu mer godsaker. Vad sägs om kaffe och prinsesstårta, följt av chips och andra godsaker?
 

Vi satt ute på balkongen och pratade, skrattade och åt ända till någon gång efter klockan två. Hunden Simba var förstås också med hela kvällen. När det var dags att cykla hemåt i midsommarnatten hade det börjat duggregna, men sommarregn är helt okej ibland. Speciellt efter en sådan här toppenkväll.
Tusen tack för den här midsommaren. Det var verkligen en tiopoängare. ♥
#1 - Nina

Otroligt fina bilder! Vad använder du för kamera?

Förresten, för alla som älskar fina grejer men inte har råd att köpa dem, har jag ett bra tips. Man kan samla poäng och få jättefina märkessaker helt gratis. Jag är såld på hela idén och samlar som en tokfia just nu till en Eva Solo karaff. Här kan man läsa mer om det. http://tinyurl.com/o622tyu

#2 - ellenlundis

Vilken mysig midsommar ni har haft! :)

#3 - elin

Ser ut som att du hade nästintill världens mysigaste midsommar!! :)