2015-06-02 | 18:35:49

Fyra saker som man blir glad av

Nej, nu måste jag kanske blogga om någonting annat än picknickar för en gångs skull. Jag tänkte därmed tipsa om fyra stycken bra saker som piggar upp tisdagen.
 
 
Bra sak #1.
Den här mashupen där någon genialisk människa har lagt Ducktales-soundtracket på Beyonces Single Ladies-video. Helt fantastiskt roligt. Fnissattack deluxe!
 
 
Bra sak #2.
Kontot @highlandairsalpacaranch på Instagram. Det är en alpackaranch någonstans i New Jersey som spammar Instagram med gulliga alpackabilder varje dag. Nu har de dessutom fått små crias, babyalpackor. <3
 
 
Bra sak #3.
Den här klassiska Marc Jacobs Daisy-parfymen som jag köpte på flygplatsen i Thessaloniki och har använt prick varje dag sedan dess. Den doftar så sju-huukt gott och jag misstänker att jag för evigt kommer förknippa sommaren tvåtusenfemton med denna doft.
 
 
Bra sak #4.
Den här singeln som Timshels sångare Marcus Bergfors släppte idag. Månskensbonden - Döpt i Kyro Älv. Jag tycker att den är så härligt somrig och medryckande. Som barndomsminnen på klingande finlandssvenska. Den här vill jag lyssna på massor i sommar!
 

Finheter
Viktoria

Såg det där första klippet igår. Så himla bäst hahah. xD Och så läskigt lik. Och när de sjunger 'behinde you' pekar hon bakåt! xD Älskar det! Men vilken nostalgi man får av låten......

Svar: Jaa exakt! Hur har någon ens kommit på att låten och videon matchar sådär bra? :'D Alltså kvackljuden på slutet är ju så hysteriskt roliga, haha. Håller med dig om att man blir lite nostalgisk. Jag älskade Ducktales!
TIDSTJUVEN

2015-06-03 | 11:28:33
Kommentera:
Kom ihåg mig?