En härlig festivalkväll

 
Igår på eftermiddagen hoppade Mikael och jag i bilen och susade iväg till Seinäjoki. Det blev en så himla rolig kväll på alla vis. Vi anlände till området precis när Passenger spelade sin sista låt, så vi fick promenera genom festivalportarna till tonerna av Holes. Magiskt. Jag stormgillar för övrigt att Provinssi har fortsatt på förra årets tema med drömfångare i träden och pyntat med lustiga grejer i träden i år igen.
 
 
Både Mikael och jag älskar festivalmat (jag vet, vi är konstiga) så vi började med att styra stegen raka vägen mot matområdet. Jag hade tagit på mig mina rosa Hai-stövlar för säkerhets skull, och det visade sig vara ett mycket bra val. Med tanke på vilken lervälling vissa delar av området var redan nu på torsdagen vill jag inte veta hur det ser ut där på lördag. :'D
 
 
Sedan tyckte min förrädiska pojkvän att vi skulle åka i pariserhjulet och lurade med mig med orden "Men tänk så snygga bilder du får där uppifrån". Jag är hemskt lättlurad tydligen. Och väldigt höjdrädd, kom jag ihåg när vi befann oss högst upp. Urk.
 
 
Så vi lyssnade alltså på Elastinens spelning ovanifrån. Jag vågade knappt kika ut över räcket ens.
 
 
Så småningom hittade vi Ida-Marie och Irene i vimlet. Tjohej! Ida-Marie hade fått fotopass för kvällen, så ni får absolut inte missa hennes snygga bilder på artisterna. Kolla in hennes blogg
 
 
Strax före The Scripts spelning hittade vi Anna, Sabina och gänget också. :D The Scripts spelning är ett kapitel för sig, så den tar jag i ett annat inlägg.
 
 
Efter The Script tyckte Ida-Marie att vi skulle lyssna på Turbonegro. Jag var inte imponerad, haha. Turbonegro faller inte riktigt i min musiksmak tyvärr. Och what's up med deras klädstil egentligen?
 
 
Regnet höll sig borta hela kvällen, men någon sol syntes inte heller till. När det började skymma var det slutligen dags för kvällens sista uppträdande - ingen mindre än Calvin Harris. Pariserhjulet täcktes i ett tjockt lager med rök, det regnade konfetti och fyrverkerier smällde. Fler bilder, och kanske till och med en liten film, från Calvin Harris show kommer lite senare. Håll utkik!
#1 - Smilla

Snygga bilder!

Svar: Tack Smilla! :)
TIDSTJUVEN

#2 - VERONICA - fashion blog

Härliga bilder, riktigt härliga!! :) Kramar fina!

Svar: Tack så mycket Veronica! :D
TIDSTJUVEN

#3 - Ida-Marie

Det var en så bra kväll :D och tack för sällskapet ^^

Svar: Det var det verkligen. :D <3
TIDSTJUVEN