Satin Circus i Skolparken

 
I fredags bilade jag iväg till Jakobstad tillsammans med ett gäng kompisar. Vi åt middag ute vid Fäboda (supermysigt ställe vid havet!) och begav oss sedan in till centrum för att lyssna på popgruppen Satin Circus som skulle uppträda klockan tio. Häftigast var förstås att ingen mindre än blogg- och företagarkollegan Ida-Marie var speaker på evenemanget. Jag skulle aldrig våga ställa mig framför flera tusen människor sådär, och vara så avslappnad och härlig som Ida-Marie var i sitt presentationstal.
 
 
Satin Circus var toppenbra! De spelade en del covers, men mest sina egna låtar.
 
 
Radiohittarna EMMA, Come back, Crossroads och If You Love Me var väldigt härliga live.
 
 
Ida-Marie och jag smög runt i fotodiket litegrann.
 
 
Sångaren Krippe är ju bara för söt.
 
 
Tänk att det finns ett så här toppenbra "boyband" i Finland, komplett med skrikande fans. Fantastiskt!
 
 
Ida-Marie avslutade även kvällen med att hänvisa fansen till Satin Circus' autografkö och berätta om lördagens program. Jag är sjukt imponerad av den tjejen.
 
 
Den nästsista bilden är skamlöst snodd från Ida-Maries blogginlägg om kvällen. Efter spelningen började det duggregna, men Sofie och jag passade ändå på att gå och lyssna en stund på Ulrik Munther som spelade på Stadshotellets uteterrass. Han var också toppenbra. Jakobs dagar blev en riktig succé i år!
#1 - Carolinahannamaria

Håller med om att Satin Circus var SÅÅ BRAA!! Hade gärna också sett Ulrik Munther, men har man inte åldern inne så har mar inte. ;) Dock stod jag på en bänk utanför så fick se en liten skymt av honom iaf. :)

#2 - Silje

Vad modigt! :D Jag blev nästan lite nervös av blotta tanken :D

#3 - Ida-Marie

Iiiih ja tror ja lika skamlöst lånar en bild fån dig också, hehehe!