När man gör oväntade fynd

 
Igår inhandlade jag en supersnygg ny sport-BH. Spana in ryggen och mönstret!
 
Kan ni gissa var jag har köpt den? Nä, det kan ni inte. Jag, den eviga Lidl-bojkottaren, köpte nämligen igår en sport-BH från Lidl. För sju eurosar. Och den är superfin. Vi var till Lidl på lite ärenden från jobbet och jag kunde inte låta bli att gå ett varv runt klädhyllorna (så himla random att de har kläderna mitt mellan köttdisken och grönsakerna!) och det visade sig att de tydligen har värsta supergrymma utbudet av träningskläder just nu. Tights, toppar, shorts, tröjor... jag var tvungen att behärska mig för att inte köpa hem en av varje.
 
Tyvärr märkte jag nu när jag provade den att den är för lös på mig (snyft) och att jag borde tagit en S istället för en M. Jag får väl helt enkelt åka dit ett varv till någon dag. Om någon känner att ni vill överta denna snygga som jag bara har provat en gång får ni hojta till.
#1 - Ida-Marie

Hördu den där va ju suuuuper snygg :D e du riktigt säker att den int passar? annars kan jag no köpis den ;)

Svar: Ja, visst är den snygg! :D En kollega hann före, så hon ska testa den idag. Om den inte passar på henne heller så är du näst på tur. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Http://carloine.blogspot.com

Den var ju hur snygg som helst! Jag älskar sport bh:ar. Yogar i dem, arbetar i dem (bekvämare att jobba inom vården då tjejerna hålls på plats). Kom lite som en överraskning att Lidl kunde ha snygga kläder ;)

Svar: Eller hur! Man ska tydligen inte underskatta Lidl trots allt. Jag förstår att du hellre jobbar i sport-bh än vanlig bh. Att jobba inom vården är ju som värsta träningspasset! :)
TIDSTJUVEN

#3 - Yvonne

Ååh, den är fin! Om den varken passar på kollegan eller på Ida-Marie ställer jag mig i kö :p

Svar: Jag får fixa en kölista. ;)
TIDSTJUVEN

#4 - Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Woow, riktigt snygg!

Svar: Eller hur! :) Så himla synd att den var fel storlek bara. :( Snyft.
TIDSTJUVEN

#5 - Sarah

Har oxå varit och handlat sportsaker där, sjukt najs! :D

Svar: Härligt! :D
TIDSTJUVEN

#6 - Daniela

Ja blev också riktigt förvånad över lidls sportutbud när jag var dit senast! Riktigt snygg sportbh :D Å vaför ha du annars bojkotta lidl förr haha?

Svar: Där ser man! :) Jag brukar inte handla vid Lidl eftersom de (åtminstone tidigare) har haft väldigt lite inhemsk mat. Som bondedotter köper jag inget annat än inhemskt kött, inhemskt mjölk och så vidare. Gärna så närproducerat som möjligt. Det betalar jag då gärna lite extra för i den lokala matbutiken. Men de kanske har mer finländska produkter nu än tidigare?
TIDSTJUVEN

#7 - Daniela

Så fina ju :)

Svar: Javisst. :)
TIDSTJUVEN

#8 - marianorrgard

Underskatta aldrig Lidl ;) Själv handlar jag mest mat på Lidl när jag är i åbo eftersom det är billigast och dessutom den närmaste stora matbutiken sett från där jag bor.. De har bra utbud på nybakat också tycker jag, och så kan de överraska ibland med tillfälliga produkter som kan vara allt från underkläder och snygga inredningsdetaljer till vinterskor och köksmaskiner :) Har själv t.ex. köpt härliga doftljus i fina metallburkar därifrån! Och så gillar jag deras veckoteman i matväg, t.ex. italienskt, asiatiskt och bayerskt brukar vara återkommande teman!

#9 - Malin

Min gamla rumskamprat i London var ocksa helt anti Lidl innan jag slapade med henne. I alla fall de butiker jag varit i har ordentligt med lokala varor blandade med saker fran lite langre bort ifran. Speciellt till julen och pasken gar jag alltid dit om jag kan for dem har mycket battre choklad och saker till bakning osv. Gronsakerna och frukten ar ocksa fraschare an pa andra butiker tycker jag. Nu bakar de ju eget farskt brod pa plats ocksa, nagot som de gjort i Danmark i alla fall ganska lange.

#10 - Emilia

Jag köper i princip alla mina träningskläder från Lidl, de har en suverän kvalitet! De första träningsbyxorna jag köpte därifrån har flera år på nacken nu, och trots en hel del användning och många tvättar har de inte ändrats ett dugg - inte ens reflexmönstret har blivit nött.

Gällande inhemsk mat tycker jag också att Lidl har blivit mycket bättre jämfört med när de kom till Finland, nu finns nog inhemska alternativ för så gott som alla livsmedel även om valmöjligheten mellan olika märken, sorter o.s.v. inte är så stor.