En torsdagkväll på Jakobstads gator

 
Den här veckan vaknar hela Jakobstad till liv. Det är Jakobs dagar!
 
Under Jakobs dagar händer det massvis med roliga saker varje kväll, och det får man ju för allt i världen inte missa. Igår kväll styrde Mikael och jag därmed kosan mot Jakobstad och inledde kvällen med middag på O'Learys.
 
 
Världens bästa Ida-Marie kom genast och mötte upp med oss, trots att hon jobbat på stan hela dagen. Jag blev lite kär i hennes byxdress. Och skorna, även om jag själv aldrig skulle kunna gå i sådana. Superkvinnan Ida-Marie är med och ordnar hela Jakobs dagar i år och jag förstår inte hur sjutton man kan vara så fräsch och snygg efter att man har jobbat tolv timmar i sträck.
 
 
Vi spanade in marknadsutbudet och människorna.
 
 
Sedan köpte vi glass och bänkade oss i Skolparken. Igår uppträdde en finsk sångare och en finsk rappare. Jag hade inte koll på vem någon av dem var sedan tidigare, men de var båda två helt okej. Kul med livemusik!
 
 
Hela Jakobstad låg i en rosa dimma igår och det var människor överallt. Plötsligt kändes det som sommar igen, trots att de senaste veckorna har känts mer som september än som juli. Det är ju precis så här sommaren egentligen ska vara - livlig, fin och lite magisk.
 
 
På hemvägen från Jakobstad mötte vi Toffe och åkte en sväng via Nykarleby.
 
 
Solnedgången var så fin vid Andra sjön. Perfekt avslutning på en fin kväll. ♥
Ikväll uppträder Satin Circus i Skolparken kl. 22 och Ulrik Munther vid Stadshotellet kl. 23,
så jag tror bestämt att vi får åka till Jeppis en sväng ikväll igen. Kanske vi ses på stan? :)
 
#1 - PaulaHelenas

Jag har inte varit såå mycket på Jakobs dagar.. Men ska ikv då "Satin Circus" ska spela kl 22 i skolparken. Och så Gammaldagstorg imorgon. "Solid Faces" & KAJ spelar i skolparken imorgonkväll

Svar: Vi kanske ses i parken ikväll då! :) Hoppas att det blir riktigt bra väder och mycket folk. Solid Faces och KAJ är säkert superbra imorgon! Själv missar jag lördagens festligheter i Jakobstad, men det känns helt överkomligt när jag får gå på bröllop istället. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - marianorrgard

så synd att jag missar Jakobsdagarna i år.. Vem vet, kanske jag aldrig mera kommer vara i Finland just den tiden på året, lite konstig tanke :O

#3 - Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Woow, den sista bilden är helt magisk!!

#4 - Ida-Marie

Så kul å träffas, bord göra de oftare! :D och tack för de fina orden! ^^ hoppas vi ses ikväll!! <3

#5 - Mirja

Ååh vad himlen var vacker! Vilken duktig fotograf du är!

#6 - modefjanten

Superfin blogg du har! Dina bilder är ju helt underbara!

#7 - Becka

Himla fina bilder! :D

#8 - VERONICA - fashion blog

Åh så underbara bilder, helt fantastiska! :) Härligt fina du, hoppas du får en underbart grym dag!

#9 - PaulaHelenas

Vi var ju nog på Satin Circus, men såå mycket folk för att inte tala om gårdagskvällen! Svårt att se bekanta var det...trängsel överallt...Idag regnar det....

#10 - Daniela

Härligt :)