Calvin Harris på Provinssi

 
Det börjar bli dags för mig att sticka iväg till jobbet, men först tänkte jag passa på att visa de sista bilderna från Provinssi. Jag har ju inte berättat om Calvin Harris spelning ännu! (Hehe, vem försöker jag lura... klart att det här inlägget är tidsinställt och att jag i verkligheten säkert ligger och snarkar fortfarande.)
 
 
Calvin Harris är, som ni säkerligen vet, en mycket känd skotsk DJ. Han är dessutom en av få kända DJ:s som faktiskt också sjunger själv i vissa av sina låtar. Därmed hade åtminstone jag väntat mig lite mer än bara den där vanliga stå-framför-ett-mixerbord-och-trycka-på-knappar-showen, men det visade sig snabbt att Calvin bjöd på en helt "vanlig" DJ-show - om än lite mer påkostad.
 

Men visst var det häftigt att se Calvin Harris live ändå! Han fick hela publiken att hoppa och dansa och var nästan som en gud där framför sitt mixerbord. Sade han "hoppa!" hoppade hela publiken på en halv sekund och det var nästan lite raveparty över det hela.
 
 
Minuspoäng får Calvin-gubben för att han inte vågade sjunga själv och för att han borde öva på sina mellansnack. Men ljusshowen var riktigt häftig när mörkret föll över festivalområdet och själva avslutningsraketerna var en storsatsning. Calvin Harris var enligt mig inte lika bra som The Script, men överlag var det en häftig show med många bra låtar. ♥
#1 - Ida-Marie

Super kul du gjorde GIF's till dehär! :D (ooh ooh tror ja såg mej själv hoppa runt haha! )

#2 - Emma & Julia

ÅH ser så underbart ut!

#3 - Matilda

Såg ju verkligen häftigt ut! Men visst är det alltid lite tråkigt då mellansnacket inte fungerar eller om det är någon form av playback :/