Tre fina torsdagstips

Nu var det visst länge sedan jag publicerade något tipsinlägg, så idag tänkte jag tipsa om tre fina saker som ni inte får missa denna torsdag. En låt, en film och ett blogginlägg. Har ni också någonting ni vill tipsa om? Dela med er i kommentarsfältet vetja!
 
 
SIA - ELASTIC HEART
Den här låten är bäst just nu om ni frågar mig. Videon som kom ut igår är dessutom riktigt gripande och jag läste någonstans att Maddie Zieglers och Shia LeBeoufs konstnärliga rörelser och akrobatiska slagsmål symboliserar en inre kamp. Jag älskar musikvideor som har en djupare symbolisk mening som man kan analysera och tolka. Orkar liksom inte med fler nu-kör-jag-en-snabb-bil-och-nu-hånglar-jag-med-en-snygg-brud-videor. Mer sånt här, tack!
 
 
THE JUDGE
Ett filmtips till er som gillar thrillers. The Judge handlar om storstadsadvokaten Hank Palmer som återvänder till sin hemstad för första gången på många år när hans pappa, som är stadens domare, misstänks för mord. Hank bestämmer sig för att ta reda på sanningen, men för att göra det måste han också möta sitt förflutna. Både Mikael och jag gillade den här filmen när vi såg den i förrgår, och det om något är ett bra betyg.
 

"ÄR DET VERKLIGEN HÄLSOSAMT ATT VARA SÅ JÄVLA HÄLSOSAM?"
Daniela skrev ett otroligt bra och tänkvärt blogginlägg om hälsa häromdagen - ett blogginlägg som alla måste läsa och begrunda. Blogginlägget handlar om hur man alltid måste se på hälsa ur fler än ett perspektiv och hur den psykiska och sociala hälsan ofta glöms bort mitt i träningshysterin. Jag håller verkligen med Daniela.
#1 - daniela

tack så mycke Maria, made my day! :)

Svar: Det var så lite. Jag uppskattade verkligen ditt blogginlägg. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Saragunmarie

Tack för filmtipset! :)