Sabotören

 
Så här ser det ut just nu. Jag försöker läsa artiklar och Chopp försöker ligga på dem. Alltså vad är det med katter och deras fascination av att ligga på, alternativt bita i, viktiga papper? Är det bara våra katter som jämt håller på så här?
#1 - Sara Pepparkaka

Nej. Det är inte bara era katter. Det är alla katter, överallt. Eller vår i alla fall..

#2 - Nina

Det är likadant här - dest viktigare papper desto roligare att ligga på! 😀

#3 - Linda

Precis sådär gör piff och puff också! helst ska det liggas på tangentbordet när man skriver viktiga skolarbeten :)

#4 - Pernilla

Samma här med vår katt. Han blir helt galen då han hör postgubben komma. Ligger jämt och spionerar framför ytterdörren. Och all post vill han tugga i, och helst ska det vara viktiga papper och räkningar. Han brukar även släpa iväg vissa saker till sitt matställe i badrummet, precis som att han faktiskt tänker att det ska bli dagens lunch :D Dom är lite knäppa dom där filurerna.

#5 - Jessica

Men det är en söt sabotör =)

#6 - Maria

haha, jag tror detta är fullt normalt för katter :D Min brukar nog inte bita så mycket, men hon kan t.ex. få för sig att lägga sig mitt på en tidning man håller på och läser, eller som en gång då hon helt sonika satt sig på en studierelaterad bok jag skulle försöka läsa, eftersom hon tyckte det var mycket viktigare att jag gav henne min uppmärksamhet istället.. :D

#7 - Täysin arkista

Uppmärksamhet är nyckelordet. När dom ser, att vår uppmärksamhet är fokuserat i något annat, måste de göra något omedelbart. Lägga sig på pappren, tidningen, boken eller om man sitter med tidningen eller boken i handen, sätta sig i famnen mellan läsaren och tidningen. Men det är för det mesta så gulligt, i bland även lustigt. Och i bland, om man försöker konsentrera, irriterande.

#8 - Biz

Köp en ny, dyr, fin kattsäng åt honom att ligga i så ligger kissemissen säkert i sin säng istället för på pappren. :) (Ha. Hahaha. HahahahahaHAHA as if! ;) )

#9 - Silje

haha djur är så roliga! :D

#10 - Jess

Haha precis samma här med, Albus ska upp på bordet direkt om han ser att man sitter och skriver eller grejar med papper på annat sätt :)

#11 - Chamilla Magnusson

Mitt katt jag hade för några år sedan envisades med att gå över min laptop om jag satt vid den, trycka sig in under boken jag läset och köra sitt huvud upp i mitt eller så jagade hon mina nystan när jag försökte sticka.
Så nej, du är säkerligen inte ensam om att ha en uppmärksam-sjuk katt :)

#12 - charlotte

Hahaha! Nej vår katt ska ALLTID upp på skrivbordet och ligga på min dator och gärna på mitt bröst samtidigt också. Slår aldrig fel när jag sätter mig där och hör han skrivaren så kommer han som en raket!