På äventyr med Racervolvon

Snöblandat regn och halka. Kul.
 
Ett sådant busväder vi har fått! Här har året trevligt nog börjat med blixthalka följt av blötsnö och hård blåst, vilket har lett till att jag och min kära Racervolvo - med världens sämsta vinterdäck - har varit med om många läskiga nära-ögat-situationer ute på vägarna de senaste dagarna. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag åtminstone inte behövt jobba sedan i onsdags, för här på landsbygden tycker man nämligen att det är onödigt att ploga och sanda småvägarna verkar det som. Det är rent av livsfarligt att röra sig utanför dörren!
 
Men jag har ändå lite svårt att hållas hemma, så igår var jag en sväng till Jakobstad med mina pinglor Tesso och Challo. Fast då fick Racervolvon snällt stanna hemma och jag lånade sambons bil istället. Tesso, Challo och jag var extremt sugna på burgare från Friends&BRGRS och då har man helt enkelt inget annat val än att köra till Jakobstad, oavsett hurudant väder det är. Så värt!
 
Mmm, godaste hamburgarna och pommes fritesen i hela Österbotten.
 
Värda att köra till Jakobstad i busväder för.
#1 - Jessica

Det är ju så enkelt som de skriver, bra ingredienser blir bra mat =)
Kör försiktigt!!

#2 - Elin

Åh vad gott det ser ut!!
Ville kamera fotar du med? :)

#3 - Sofie

Hej, jag tror att du vet vad jag menar ifall jag säger "rubrikbytardagen" ( -> http://www.mariaheikkila.blogspot.fi/). Jag ger dig ett önskeinlägg med rubriken "Detta inspirerar mig att fotografera". Ha en skön vecka!

#4 - Mimmi

ååh, ja sku nog å måst koma me ti Friends and Burgers nangang! he sir så himla gott ut :D

ja e jo liti seint ute (som vanligt..), men mitt inläggsförslag åt te från "rubrikbytardagen": Berätta om ett extra pinsamt minne!

#5 - Andreas

Alltså ja måst ta o pröv friends and burgers innan ja far ti hesa!

#6 - ɑ n n i k ɑ

Åhh, ser så gott ut! :D