Om internetshopping

För ungefär två år sedan bjöd min kompis Anna in mig till Members. Jag registrerade mig, men under de senaste två åren har jag aldrig kommit mig för att faktiskt handla någonting därifrån. Members är en webshop som satsar på kampanjer där olika märkeskläder säljs till rabatterade priser under en begränsad tid. Väldigt smart koncept ju, men jag har alltid varit tveksam till att beställa kläder via nätet. Jag tycker att det är så otroligt svårt att veta vilken storlek man ska ta, hur passformen ser ut och så vidare. Tacka vet jag provrum!
 
 
Men jaa, igår kunde jag inte hålla mig från att klicka iväg en beställning ändå, för Nellys långklänningar säljs till pangpris just nu. Vem kan väl motstå en finklänning för tjugolappen liksom? ;) Egentligen är jag inte i superbehov av långklänningar för tillfället, men man vet aldrig när ett långklänningstillfälle dyker upp och det är alltid bra att vara förberedd. Hehe. Så nu väntar jag med spänning på att ett par maxiklänningar ska hitta till Oravais och så håller jag tummarna för att de inte ska vara för korta för mina långa ben... Ni som har beställt från Members tidigare, minns ni hur lång tid leveransen brukar ta? Och vad har ni för erfarenheter av sidan? Positiva? Negativa?
 
Om ni inte redan är medlemmar på Members men har funderat på att gå med där så kan ni förresten lämna en kommentar med er mailadress här under. Man borde få 5€ att handla för om någon bjuder in en istället för att man bara själv registrerar sig, så om ni vill beställa rekordbilliga långklänningar ikväll kan jag skicka iväg en inbjudan på momangen.
#1 - Pia

Ojj nej va fina klänningar! Det där med att långklänningar är för korta känner jag mycket väl igen. Så otroligt störande, ibland kunde de tänka på oss långa också ;) men vi ska hoppas att de du beställde har en perfekt längd åt dig.

Svar: Tack, jag hoppas att de är lika fina i verkligheten också. :) Jaa, så himla störigt att alla långklänningar alltid blir så korta på oss långisar. Man borde börja sy egna. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Anna

Själv är jag stamkund på Campadre - tycker att de oftast har mycket bättre kampanjer än Members :)

Svar: Åh, jaså. Intressant att höra! Kanske jag borde ta och bekanta mig med Campadre då också. Är det andra märken på Campadre eller är det priserna som är ännu lägre än på Members? :)
TIDSTJUVEN

#3 - Anna

Jag tycker de har större urval och bättre märken, enligt min smak. Ofta Henri Lloyd, Michael Kors, RayBan, Craft, Haglöfs, Ralph Lauren, Gant, Odd Molly, osv osv osv osv. Se till bara att du registrerar dig på campadre.fi och inte campadre.se, annars blir det strul då du ska beställa :)

Svar: Tack för infon! :) Det är bara att börja fynda nu då...
TIDSTJUVEN

#4 - Christina

Jag är registrerad både hos members och campadre, har bara beställt från det förstnämnda ännu. Leveranstiden kan variera, men jag har nog alltid varit nöjd med de få saker jag beställt. Tyvärr inga kläder, men de brukar kunna ha finfina inredningsgrejer ibland också. :)

Svar: Roligt att höra att du har varit nöjd! :) Jag såg att de hade en inredningskategori också, men vågade inte ens klicka mig in dit med risk för att det hade blivit dyrt. ;) Jag nöjde mig med ett par långklänningar åt mig och några plagg åt sambon den här gången. Men nästa gång ska jag absolut kika på inredningsprylarna också! :)
TIDSTJUVEN

#5 - Jessica

Jätte fina!

#6 - Caroline L

Jag klicka å hem två klänningar från members. Hoppas nån av dem passar, jag känd att jag behövde en ny till kårens årsfest ;)

#7 - Johanna

Du får gärna bjuda in mej om du vill :)

#8 - Heidi Elisabet

Hej, du kan gärna skicka en inbjudan åt mig :)