Tjejmiddag vid Brasserie & Bar Fondis

 
Förra lördagen, alltså inte den här senaste lördagen utan lördagen dessförinnan, var det dags för den årliga julklappsmiddagen med tjejerna. Vi har som tradition att inte köpa några julklappar åt varandra, utan istället går vi ut och äter tillsammans någon kväll. Nu för tiden har alla så pass olika program att den där julklappsmiddagen kan dröja ända till februari, men vad gör väl det egentligen. Den som väntar på något gott...
 
 
Vi hade bokat bord till Fondis. Eller Brasserie & Bar Fondis, som restaurangen så fint heter nu för tiden. Jag har bara varit in dit på kaffe tidigare, och blev positivt överraskad av deras middagsutbud. Och av deras taklampor också, för den delen (hade lätt kunnat ta med dem hem!).
 
 
Jag hade av någon anledning trott att menyn bara skulle bestå av svindyra och lyxiga minirätter, men där fanns god mat till väldigt överkomliga priser också och många rätter som man kunde dela på två. Det blev en burgare med helköttsbiff och rökt bacon för min del. Väldigt gott! 
 
 
Och så en Rocky Road Brownie till efterrätt. Timmarna rusade iväg och kvällen blev väldigt lyckad - väl värd att väntas på. Jag rekommenderar absolut Fondis just om man ska på middag med kompisgänget eller familjen och tycker att vi kan ta och lägga till Fondis på äta-i-Vasa-listan
#1 - Maritza

oj intressant. 5 av 5 som jag känner och plus mig själv som har ätit där är missnöjda med maten.. och ibland även servicen. Jag var supermissnöjd för en glutenfri hamburgare är INTE värd där tyvärr..

Svar: Oj, är det sant? Konstigt att ett ställe kan få så varierande utlåtanden. Det enda jag har att klaga på är att servitörtjejen kom och kollade läget lite väl ofta. Såg du att de hade ett stort lager med hygienartiklar på toan också? Sånt borde fler restauranger satsa på! :)
TIDSTJUVEN