Spontanfest mitt i veckan

 
Spontanitet är mitt nya mellannamn. Igår var det fastlagstisdagen, vilket i finlandssvenska studiekretsar inte bara innebär ärtsoppa och fastlagsbullar utan också pulkaåkning och fest! Fastlaskiainen heter studiespektaklet, men för oss speciallärarstuderande var det en helt vanlig skoldag ändå.
 
 
Någon pulkaåkning och kakao i backen blev det alltså inte för min del det här året, men genast efter att tisdagsseminariet var slut åkte den lila halaren på och så var vi ett gäng kompisar som gick över till Annas på födelsedagschill. Hos Anna bjöds det på massa godsaker och hundmys.
 
 
Det ena ledde till det andra och plötsligt styrde jag stegen mot H&M för att införskaffa en festtopp inför kvällen och så bestämde Sofie och jag oss för att övernatta på Idas soffa. Tjohej! Spontankvällar har en tendens att bli de allra bästa och mest minnesvärda.
 
 
Vi hängde i Mysgrottan innan vi så småningom förflyttade oss till Ollis där det var roligare än roligast. Det var bara kända ansikten precis överallt och bara bra låtar hela tiden. Man vet att det är en lyckad utekväll när man inte ens hinner sätta sig ner under hela kvällen eftersom man är alldeles för upptagen med att skaka tassarna på dansgolvet och tjattra med folk som man inte har träffat på sju evigheter.
 
 
Idag var jag ledig så det blev pizzarester i sängen och massa chill. Helt okej med en söndag på en onsdag ibland. ♥
#1 - Jessica

Kul med spontanfest :) Vi hade disco i skolan :P kanske inte riktigt lika kul men underhållande var de =)

Svar: Skoldisco låter också alldeles toppen! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Maritza

låter som det fortsatte bra också! vad kul! jag önskar jag skulle ha kunnat komma med :D

Svar: Ja, verkligen! Nästa gång är det förhoppningsvis helgfest som gäller och då måste du också hänga med ut. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Jessica

Hahaha ja, vi hade iaf kul. disco på 1 timma med dansstopp, limbo och tipspromenad. De går undan när man bara har en timma på sig på fritids :P

#4 - Emma

vad gott med pizza! :)