Om snabbkaffe och chiapudding

 
Dags för lite frukostsnack! Jag har fått ett nytt favoritkaffe verkar det som. Ett hasselnötssmakande snabbkaffe som hittas i Malin's Foodie Living. Det har en mjuk och nötig smak - inte alls den där typiska trista snabbkaffesmaken. Alldeles förfärligt gott och helt klart mitt bästa kaffetips just nu!
 
 
Jag har dessutom gått och kärat ner mig i chiapudding. Hur praktiskt är det inte att blanda två matskedar chiafrön med knappa två deciliter mjölk på kvällen och låta blandningen stå och svälla i kylskåpet över natten? Man har värsta superfrukosten klar på morgonen utan att behöva anstränga sig, vilket är perfekt för oss som är lite morgontrötta. :)
 
 
Min favoritpudding hittills är med kanel och vaniljsocker som smaksättning men igår kväll testade jag att byta ut kanelen och vaniljsockret mot lite snabbkaffepulver. Imorse möttes jag dessvärre av en rinnig sörja istället för en pudding när jag öppnade kylskåpet, så det där med snabbkaffepulver i chiapuddingen visade sig tyvärr inte vara någon höjdare. Idag blev det alltså smörgås istället för pudding till frukost.
 
Men hörni, har ni några bra tips på smaksättning av chiapudding på lager?
#1 - Linda

Va bra att "recepti" på chiapuddingin kom jär :) köpt chiafrö idag så imåron blir e att test superpuddingin :D

Svar: Ooh, najs! :D Hoppas att du gillar an. Bästa e att man kan använd massa frukter å godsaker som topping å. ^^
TIDSTJUVEN

#2 - Jessica Karlsson

Hur är den i konsistensen? (å smaken) ja vill testa men tycker att den ser lite udda ut

#3 - Natalie

Bland chiafrön i en smoothie eller nå enkelt som naturell joghurt å banan .. Å de behöver ju inte va över natten, 20 min räcker också :) jag tror elsa billgren hade olika recept på sin blogg :)

#4 - jenny

Att lägga till lite raw kakao pulver blir också gott! :)

#5 - ida

vaniljpulver. chiapuddingen ser ju rent ut sagt för äcklig ut men smakar egentligen ingenting och mättar bra

#6 - Sandra

Åååh!! Ja som älskar snabbkaffe!! :o Å vadå tråkig?! ;) Du brukar kanske inte ha nescafés snabbkaffe då?! Men ja, hede måst ja absolut prov på!!

#7 - Sandra

Nu när ja la in en beställning så kom ja ihåg att jag faktiskt hade tänkt beställa precis det där kaffet en gång förut också, när webshopen var nyöppnad, men då var den slutsåld :)