En ny kompis

 
Säg hej till min nya kompis, Samsung Galaxy S4!
 
Idag dog min gamla telefon så jag hade inget annat val än att bege mig till elektronikaffären efter skolan för att köpa en ny. Min gamla Samsung Galaxy S2 har hängt med sedan våren 2012 då jag köpte den begagnad så det är inte konstigt att den gav upp till sist. Den har krånglat hemskt mycket på sistone och sedan november har bara ett fåtal appar ens fungerat. Jag har blivit så van vid att behöva fabriksåterställa telefonen en gång i veckan och inte kunna använda mer än en app åt gången så det ska bli riktigt konstigt att ha en fungerande telefon igen. Och vet ni, jag klarade mig med en euro under min budget på trehundra. Inte illa!
 
 
Kvällens program blev att snickra till mitt gamla SIM-kort så att det passar i min nya mobil. Jag blev så besviken när jag upptäckte att jag skulle behöva byta SIM-kort eftersom mitt gamla var för stort, men lillebrorsan tipsade om att man bara behöver Google och en sax för att fixa ett micro-SIM på egen hand. Och visst funkade det. Pyssligt värre! ;)
#1 - ida

YAAAY! Välkommen till 2015 ;) Bered dig på spämning !

Svar: Tackar. :D Ser fram emot det.
TIDSTJUVEN

#2 - Yvonne

Yay, lycka till med den nya luren! Och nu har du ju råd med en extra kopp kaffe i cafeterian ;)

#3 - JUNITJEJ

Kul med ny telefon!

#4 - ellenlundis

Vilken fin! Är Samsung galaxy S4 bra? Jag har en Samsung galaxy S, som är silver. :) Vad har du för färg på din telefon?