Är man dunderförkyld får man äta dunderfrukost

 
Frukost. Bästa måltiden på hela dagen. Jag har gått och dragit på mig världens jobbigaste förkylning, så dagens frukost var lite extra vitaminrik. Jag mixade ner en banan och massa blåbär i en chiapudding och smaksatte dessutom med kanel och vaniljsocker (en riktigt perfekt smakkombination!). Och så en stor kopp kaffe och två rediga smörgåsar på det så får man helt klart en bra start på dagen.
 
 
Jag känner mig verkligen inte på topp just nu och går runt som en vandrande snorkran med rethosta. Inte så värst fräsch och fin. Men dagens program är likväl årsfestfotografering, så det är bara att försöka sminka över Rudolf-näsan på något vis, ladda kamerabatteriet och dra på sig klänningen istället för mysbyxorna. Vi ses i Vasa ikväll!
#1 - hanna, förbanna

det där såg ut som en supergod frukost! Krya på dig!

Svar: Det kan jag garantera att det var. :) Tack!
TIDSTJUVEN

#2 - ɑ n n i k ɑ

Mumsigt :)

Svar: Absolut. ^^
TIDSTJUVEN

#3 - Maritza

Krya på dig maria och lycka till ikväll i de svarta rummen då du ska fota :D

Svar: Tack Mizza! Media City är ju varje fotografs dröm... OR NOT! :D Jag fattar inte varför alla inte kan ha sina årsfester i april eller maj istället. Helst i Academill så att vårsolen lyser in genom de stora fönsterväggarna. Det hade ju blivit sååå mycket finare bilder då. :')
TIDSTJUVEN

#4 - Ida-Marie

Nej ush då, hoppas du kryar på dig snart!! kramar

Svar: Tack Ida! Jag kämpar på. Har verkligen inte tid att vara sjuk just nu så den här förkylningen har inget annat val än att ge med sig snabbt. ;) Kram!
TIDSTJUVEN

#5 - Jessica Karlsson

Krya på dig =)

Svar: Tack Jessica! :)
TIDSTJUVEN

#6 - ellenlundis

Vilken lyxig frukost du fick! Krya på dej :)

#7 - Maria

Ifall du fortfarande lider av rethosta så har jag nyss skrivit om ett tips mot just rethosta i min blogg: http://marvelicious.blogg.se/2015/february/morkchokladkakao-mot-rethosta.html#comment :) Ifall det gått om så vet du till nästa gång iallafall ;)

Svar: Tack för tipset! Det var ett väldans bra ett måste jag säga. ;) För min del har hostan gått om för den här gången, men man vet ju aldrig när den slår till igen. Jag ska helt klart sätta ditt tips bakom örat. :)
TIDSTJUVEN