Åbo Akademis Studentkårs 96:e årsfest

 
Godmorgon! Jag har nyss vaknat efter en fyra timmar lång powernap och känner mig aningen groggy och slut som människa. Men inget som inte en kopp kaffe och lite frisk luft förhoppningsvis kan råda bot på innan det är dags att gå och lägga sig igen. Jag var ute och fotograferade årsfest från klockan fem till klockan ett igår, så jag kom hem först tvåtiden på natten. Halv sju ringde väckarklockan, så det blev inte många timmars sömn för min del innan dagens jobbsskift kallade. Livet som fattig studerande är inte alltid så glamoröst. ;)
 
 
Men årsfesten ja, den var riktigt fin! Det var Åbo Akademis Studentkårs 96:e årsfest och den gick av stapeln i Media City i Academill. Jag fotograferade i egenskap av Fotoföreningen Optica. Det är lite knepigt det där att fotografera i Media City, för väggarna och golvet är svarta och det är så högt till taket att man inte ens får ljuset att studsa. Inte fotografdrömmen precis, men man får göra det bästa av saken. :)
 
 
Dessa fina pinglor, årsfestkommittén med Sofia i spetsen, hade verkligen gjort ett bra jobb med att fixa allting på bästa möjliga vis. 
 
 
Programmet var lyckat, maten var god, sångledarna var duktiga och talen var fina. Det är alltid roligt att få smyga runt och föreviga sådana minnesvärda tillställningar. Kaj Kunnas höll ett alldeles hjärtskärande tal om att våga satsa och våga ta vara på möjligheterna och inget öga lämnade torrt. Långdansen gick genom hela salen och rektorn sjöng "Let it be".
 
 
Jag har cirka femhundra miljarder bilder att gå igenom så en bildbomb kommer att dyka upp på ÅAS:s Facebooksida (tror jag?) i sinom tid. Håll utkik!