Finheter från Oskar Marin

bloggkvällen vid guldsmedsaffären Oscar Marin i torsdags fick vi som bekant en lyxig goodiebag med oss hem. Det är dags att ta en titt på vad som gömde sig i den.
 
 
Förutom fina rabatter och broschyrer (och choklad som jag redan ätit upp) så fanns det flera produkter från kvällens varumärken, Edblad och Syster P, i den. Edblad tillverkar som sagt inte bara smycken, utan också kläder och inredning. Och skönhetsprodukter! I goodiebagen fanns en konjaksvamp som man kan använda till ansiktsrengöring. Den är jag väldigt nyfiken på att testa.
 
 
Vi fick också doftljuset Spruce som doftar gran! Underbaraste doften i jultider. Det här kommer jag elda varje kväll nu i december. <3
 
 
Från Syster P fick vi deras gulliga Zodie Bracelet, alltså armband med stjärntecken. Jag är lejonet, så mitt armband är guldpläterat med karneolpärlor och en liten lejonsymbol.
 
 
Krista från Oskar Marin hade dessutom bakat pepparkaksdeg till allihop, så jag har alltså en sån här fin liten burk med hemlagad pepparkaksdeg i kylskåpet just nu. Den bara väntar på att bli utbakad ikväll.
 
 
De här Elkin Studs-örhängena från Edblad kunde jag inte hålla mig från att köpa. Jag har så känsliga öron att jag inte kan använda annat än guldörhängen för att öronen inte ska svälla upp och bli illröda. Oäkta örhängen kan jag absolut inte använda, och silver är ett gränsfall. Marjatta vid Oskar Marin berättade dock att Edblads örhängen är gjorda av kirurgiskt stål (alltså samma material som används i de örhängen och piercingar som sätts dit när man tar hål i öronen) och hon trodde att jag skulle kunna använda de här snyggingarna utan att reagera, så jag chansade och köpte ett par. Nu har jag haft dem i öronen i snart tre dagar och mina öron har inte reagerat alls. Så bra! ♥
Ett tips till er som är sugna på ett par liknande örhängen från Edblad:
I samarbete med Oskar Marin lottar Johanna ut ett par på sin blogg. In och tävla!
#1 - Ida-Marie

ÅH så fin goodiebag :D

Svar: Verkligen! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Jag har likadant problem, men silverörhängen fungerar bra för min del att använda. Men oäkta har jag inte kunnat ha på många år.

Svar: Konstigt hur det där problemet kan dyka upp "på äldre dagar". När jag var yngre kunde jag använda oäkta örhängen utan problem, så länge de var nickelfria. Men nu funkar knappt silver ens, vilket är synd med tanke på att jag har en enorm örhängessamling hemhemma. Jag var lite tokig i örhängen när jag gick i högstadiet och köpt nya par varje månad. ;)
TIDSTJUVEN

#3 - Daniela

Så fina saker, jag har faktiskt samma problem med örhängena. Tog örhängen som 14 åring och märkte då genast att det enda som mina öron tål är guld och då sådana som hänger, att knappörhängen går det inte heller.

Svar: Trist att du också har samma problem. :( Jag förstår precis hur du menar - om örhängena sitter för spänt brukar mina örsnibbar också reagera. Det är ju så synd att bara kunna använda guldörhängen, för de är oftast så dyra att man inte kan ha så många par att variera mellan.
TIDSTJUVEN

#4 - Isabell Bellefix Gustafsson

Härligt goodiebag! Allt kan man ha nytta av. Skönt att du kunde använda örhängena med :) 💕

Svar: Eller hur! Alla saker kommer till nytta. :) Jag är så glad att örhängena inte orsakat besvär heller. Jag kan varmt rekommendera Edblad om man vill ha vackra smycken i en förmånlig prisklass. ♥
TIDSTJUVEN

#5 - Nina

Vilken fin goodie bag, jag skulle gärna varit med! :)

Svar: Jag gillade den riktigt mycket. :) Du får kika in till Marin nästa gång du har vägarna in till stan! Butiken ligger på Handelsesplanaden 13, i samma hus som RAX.
TIDSTJUVEN

#6 - Isabell Bellefix Gustafsson

Det ska jag absolut ha i åtanke!! :)

#7 - SandraEmilia

Så bra om örhängena funkar för dig!! :)

Svar: Ja, de är tipptopp! :D
TIDSTJUVEN

#8 - Anonym

fungerar örhängena fortfarande bra att använda? Funderar på att skaffa ett par då jag också har så känsliga öron så tänkte kolla med dig då du nu haft dem en tid