Som en sol på gräsmattan

 
Min blekhet lyste nog upp grannskapet mer än vad solen gjorde idag. ;) Jag hade lite tid över före jobbet och underhöll mig därför med att dricka kaffe ute på gräsmattan. Snälla påminn mig om att smörja in mig som tusan när vi åker till Turkiet, för annars kommer jag bränna mig på två minuter. Jag får nog ladda upp med SPF 50 istället för 15, haha.
 
 
Så här blev mitt nya hösthår förresten! Jag börjar så småningom komma förbi det där chockstadiet (ni vet, när man går förbi en spegel, skymtar sin nya hårfärg och får en liten chock över hur man ser ut) och har insett att färgen faktiskt blev rätt jämn trots att jag var lite småblind när jag satte dit den.
#1 - Cherie

Du ska verkligen ladd upp med en stark solskyddskräm. Va i turkiet i augusti förra året (i Alanya) och augusti e deras varmaste månad. Kunna aldrig föreställ mig att e sko va SÅDE varmt och stark sol. hehe! :D

Svar: Ja tråor att du har rätt. Kolla just att di lovar över 30 grader varje da nästa viko! Får väl nåo far å köp ande SPF 50 för säkerheits skull. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Hemma Hos Felicia

Jag har inte alls spenderat någon tid i solen detta år så detta är nog min blekaste sommar någonsin! Men du har ju tur som får åka bort till varmare breddgrader! :D

Svar: Att vara blek är helt okej efter den här sommaren. Och som tur finns det ju BUS. ;) Jag har på känn att min kommande Turkiet-bränna kommer bli en sån där som försvinner i duschen genast när vi kommer hem.
TIDSTJUVEN

#3 - Carolinahannamaria

Varje gång vi åker till Turkiet under hösten bränner jag mig extremt mycket, och i år kommer jag typ bränna sönder mig när jag knappt fått någon solschysst hud i sommar. De två första dagarna brukar jag ALLTID smörja in mig med SPF 50, men bränner mig ändå. Tror jag måste vara extra försiktig denna gång! ;)

Svar: Du får verkligen se till att vara försiktig! Jag tror att jag satsar på att hålla mig i skuggan de första dagarna och så har jag laddat upp med SPF 30 (för det var det högsta jag kunde hitta i butiken).
TIDSTJUVEN

#4 - VERONICA - fashion blog

Så fina bilder, ääälskar ditt hår. Du är så förbaskat fin! :) Kramar!

Svar: Tusen tack Veronica! Du är för härlig. ♥ Massa kramar!
TIDSTJUVEN