Bloggmingel på Plan B

 
Efter en lång arbetsdag vankades det till slut en efterlängtad AW på Plan B tillsammans med en bunt härliga brudar. Känner ni igen bloggerskorna på bilden? På vänstra sidan ser ni Angelica, Daniela, Maria och Ida-Marie. Till höger sitter Christina, Jenny och Karolina. Vilka superbloggare det finns i Svenskfinland!
 
 
Bloggpinglorna Nina och Emma beställde någonting gott i baren. 
 
 
Det här är en typisk bild på hur det ser ut när bloggare umgås. En instagrammar, en posar och två tar en selfie. :') Vill ni se hur Jennys bild blev kan ni kika på hennes Instagram och är ni nyfikna på Danielas och Karolinas selfie så får ni hålla utkik på Danielas blogg.
 
 
Det började regna medan vi satt på terrassen, så Daniela tog visst skydd under filten.
 
 
När Plan B ockuperades av ett gäng tutorer med tillhörande gulisar vid 19-tiden så tog vi vår tillflykt till källarvåningen för att fortsätta umgås i lugn och ro. Vi tog knasiga bilder på dansgolvet och bloggsnackade medan vi smuttade på våra välförtjänta AW-drinkar.
 
 
Tiden gick allt för snabbt och plötsligt var det dags att säga hejdå. På hemvägen från Vasa kunde Ida-Marie och jag bara konstatera att det blev en otroligt härlig kväll. Man är alltid på så bra humör efter att man fått hänga med andra bloggare. Bloggträffar får liksom hela den här bloggvärlden att kännas så verklig och så mysig. Bloggandet är sååå mycket mer än att bara skriva texter om sin vardag - det är en gemenskap utan dess like!
Tack till Plan B och alla härliga bloggare som dök upp för att mingla. Det här gör vi om!
#1 - Nina

Tack själv, så fina bilder du fick :) Man fick verkligen ny härlig energi <3

Svar: Tack Nina! Jättekul att du kom. :) Nu ligger verkligen inspirationen på max!
TIDSTJUVEN

#2 - daniela

Haha såna bilder :D Alltså jättefina, men jag håller ju på me någo konstigheter på varannan :D Men tack för ikväll, de va superkul!

Svar: Haha, jaa vad gjorde du under filten egentligen? :D Såna här kvällar borde man ha oftare.
TIDSTJUVEN

#3 - Sofia

När avgörs kalender-tävlingen? :)

Svar: Jag hinner tyvärr inte avgöra den före måndag. Håll ut! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Christina

Tack för igår, det var jätteroligt. :) fylld av ny energi fortsätter vi blogghösten. :)

Svar: Ja verkligen! Det är så inspirerande att träffas så här och få prata om allt mellan himmel och jord ansikte mot ansikte, istället för genom datorn. Vi borde helt klart ha mer regelbundna AW-träffar.
TIDSTJUVEN

#5 - Karolina

Vilka bra bilder du fick! (Jag lånade ett par stycken till mitt inlägg också!) Det var riktigt kul att träffa allihopa, mer sånthär!! :D

Svar: Tack Karro! Det är fritt fram att låna. :) Ja, det här måste vi göra oftare! Det är skönt att kunna träffas så här, under helt avslappnade former och utan något speciellt program.
TIDSTJUVEN

#6 - daniela

de börja droppa stora vattendroppar på min rygg från dedär mega-parasolle så ja måste ska skydd :D

Svar: Hahha, jobbigt. :D Min och Marias filt hade suspekta fläckar, men jag hoppas att din var trevligare att gömma sig under. :')
TIDSTJUVEN

#7 - Katja

vad trevligt det såg ut att vara :)