Blogg-AW i Vasa

 
Ett säkert hösttecken är att bloggarna vaknar till liv igen. Läsarsiffrorna stiger och evenemangen duggar tätt. Nu på fredag är det dags för ett alldeles nytt evenemang i den finlandssvenska bloggvärlden: After Work! Tycker ni att måndagen har känts tung och oinspirerande kan ni alltså se fram emot att helgen snart anländer med dunder och brak. Tänk, först denna lyxiga AW på fredag och sedan villaavslutning på lördag - kan det bli bättre än så?
 
AW:n kommer att gå av stapeln klockan 17 och framåt på Plan B i Vasa. Plan B ligger på Teräsgränd 3, alltså i gränden mellan Citymarket och JC om man kommer från torget. Fram till klockan 19, när Plan B öppnar för allmänheten, kommer man att kunna köpa krandricka och drinkar från menyn för endast 4€.
 
Det är fritt fram att dyka upp för att mingla, nätverka, chilla eller bara pusta ut efter jobbdagen och dricka lyxiga fredagsdrinkar. Ingen förhandsanmälan krävs och inträdet är gratis. K-18.
 
Vi ses där!
#1 - daniela

tror att jag kan komma, jeee! :)

Svar: Wohoo, så bra! Då ses vi på fredag. :D
TIDSTJUVEN

#2 - emsie

"Tråkigt" att jag inte kan komma eftersom jag är i Hamburg då! :) Roligt med resa men skulle varit roligt att komma på det här också.

Svar: Om det här blir lyckat så kommer det garanterat att komma fler AW-tillfällen. :D Hälsa Hamburg!
TIDSTJUVEN

#3 - Nina

Fantastiskt med fredagsplaner! Ser så fram emot det :)