Tre stycken lyckliga vinnare

 
I skrivande stund har tre stycken goodiebagvinnare presenterats i tävlingen på Finlandssvenska bloggare-gruppen. Vad det riktigt är för godsaker som finns bland allt bubbelplast i vinnarnas välfyllda goodiebags får ni se när de lägger upp dem på sina bloggar. Men jag kan ju säga som så att jag hemskt gärna skulle vilja vinna alla dessa goodiebags själv, för de är helt hiskeligt bra. ;) Ta en titt på videobloggarna för att se vem som har vunnit de tre första presentpåsarna.
 
Vinnare #1: Modeblogg
 
Vinnare #2: Hälsoblogg
 
Vinnare #3: Vardagsblogg
 
 
Var det du eller någon av dina bloggkompisar som vann? Eller finns din blogg kanske med i någon av kategorierna som vi inte har publicerat vinnare i ännu? ♥
#1 - Katarina

Jaa, väntar med spänning på att Finlandssvenskar i utlandet ska lottas ut. Flyger tillbaka till Sydamerika på tisdag och hoppashoppas att jag vinner, hahaha :D

Svar: Åh, då får du hålla både tummar och tår! :D Jag hoppas att du har haft det bra här på hemmafronten och att flygresan går bra. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Skall bli superspännande att se vad innehållet i min vinstpåse är. :)

Svar: Det kan jag tro :D Stort grattis än en gång!
TIDSTJUVEN

#3 - Karro

följer det här med spänning :D

Svar: Härligt :D
TIDSTJUVEN

#4 - Life of Johanna

Grattis till vinnarna :)

#5 - Jennifer

Jag hoppas innerligt att jag också vinner! Skulle vara så kul! Har aldrig någonsin haft tur i utlottningar eller andra tävlingar men vem vet, hoppet är det sista som dör ;)

#6 - Jarina

Vilken bra och spännande idé med goodiebags! :)

#7 - . Pjumas . <3 - Mamma och fru

Hej! :)
Har funderat på en sak, jag skulle gärna dela med mig av mina blogginlägg på gruppen finlandssvenska bloggare på fb, men jag vill inte att alla halv-bekanta som jag har som vänner på fb skall få reda på att jag skriver en blogg, och om jag skriver något i gruppen syns det ju på deras nyhetsflöde. Kan jag själv ändra att det bara syns i gruppen eller går det inte alls att påverka? :) Hoppas du förstår vad jag menar! :)