Bloggdesign av fantastiska Noboxsolutions

 
För väldigt länge sedan deltog jag i en tävling som den svenska webb- och reklambyrån Noboxsolutions anordnade. Det var en fototävling med temat Mitt bästa bloggställe och jag skickade in bilden här ovanför, föreställande min mysbloggning i sängen med ett paket Ben & Jerry's glass och massa sköna kuddar. Och hör och häpna - JAG VANN! Priset var ingenting mindre än en sprillans ny bloggdesign, kodad av Noboxsolutions kunniga webdesigners. Rena rama drömvinsten!

Nu i höst jag haft kontakt med webbyrån och mailat fram och tillbaka om önskemål, funderingar och frågor. Och fy sjutton vilken fantastisk service! Jag har ur deras synvinkel förmodligen varit värsta mardrömskunden i och med att jag har en del kunskap i just webdesign (efter att ha kodat mina bloggdesigner själv i ett par år), och dessutom hade en rätt så tydlig bild av hur jag ville att min design skulle se ut. Jag har till exempel länge drömt om en dropdownmeny och andra snygga finesser, men inte haft tillräckligt med tid eller kunskap att fixa det själv. Dessutom är jag lite väl petnoga med pixlar, fonter och grafiska uttryck. Men trots mina många frågor och funderingar så har jag inte bemötts av annat än positiva svar och "Det fixar vi!"-kommentarer. Tusen miljoner tack, Noboxsolutions! Ni är verkligen fantastiska på alla sätt och vis. ♥
 
Är någon av er läsare på jakt efter ett pålitligt, kunnigt och trevligt företag med inriktning på logotyper, hemsidor, internetmarknadsföring, webshoppar, broschyrer, visitkort, copyriting, SEO med mera så ska ni absolut ta kontakt med Noboxsolutions! Det är ett företag som verkligen lever upp till sitt namn och tänker utanför lådan.
 
 
Coola inslag som den här nya bloggdesignen innehåller:
♥ Instagramflöde i headern
♥ Länkar till de sociala medier där ni hittar mig eller bloggen till höger om headern
♥ Dropdownmeny under headern
♥ Fotokategorierna i en skild dropdown
♥ Bredare bilder i inläggen
♥ Taggfunktion i inläggen
♥ Vartefter man scrollar neråt laddar det fram oändligt med inlägg
♥ En liten pil nere i högerkanten tar en upp till toppen igen om man scrollat för långt
♥ Arkivet finns som en flik i footern
♥ Mobilanpassning

Om ni inte minns hur mina gamla designer sett ut så kan ni kika här. Bilderna i mina tidigare inlägg är ju egentligen för smala nu, så det ser kanske lite knäppt ut i arkivet. Men det stod mellan det eller att bredda alla bilder automatiskt, med den påföljd att kvaliteten blev lidande. Och småsuddiga bilder vill jag ju inte ha, så då får ni helt enkelt stå ut med att bläddra i ett halvknasigt arkiv. Eller vad tycker ni läsare, blir det bättre om jag breddar bilderna i hela arkivet? Kika jättegärna runt i lugn och ro och berätta sedan vad ni tycker om den nya designen och ifall ni hittar några eventuella buggar. :) 
#1 - ellenlundis

Blev jätte fint. :)

Svar: Tack ska du ha Ellen! :) Roligt att du tycker det.
TIDSTJUVEN

#2 - Karro

Wow, det ser jättesnyggt och proffsigt ut! Kanske jag borde kontakta dem jag också... :) bilderna tror jag att jag skulle bredda ut faktiskt, beroende på HUR mycket kvalitén blir lidande förstås.

Svar: Tack Karro! De är superproffsiga och hjälpsamma på Noboxsolutions, så jag rekommenderar dem verkligen till varje kotte jag känner. :)

Tack för din åsikt om bilderna. De bilder som är 600-650 px breda blir inte sååå mycket suddigare utan det är främst på detaljerna och vattenstämpeln som det syns. Så här började de se ut: https://cdn1.cdnme.se/2559926/6-3/nobox-forstoring2_54511d342a6b229975b03161.jpg

Men när man breddar alla bilder så blir även de bilder som jag laddat upp i mindre format uppförstorade, vilket gör att de blir enormt pixliga. Det är ju ändå inte såå många bilder, så det är inget man lider av om man inte lusläser min blogg, men ändå.
TIDSTJUVEN

#3 - ett ritstift i din rumpa

snyggt! :)

Svar: Tack Mikaela! :D Jag är såå nöjd.
TIDSTJUVEN

#4 - Nina

Grymt snyggt!
Blev lite sugen själv på att ta tag i min blogg, om jag minns nånting mer. Evigheter sen jag kodade sist :/

Svar: Tack så mycket! :) Det är ju så kul med lite förändring ibland. Förhoppningsvis är det som att cykla - har man en gång lärt sig att koda så sitter det i ryggmärgen sedan. Lycka till med kodandet!
TIDSTJUVEN

#5 - Saragunmarie

Wow!! Sjukt snygg design :D

Svar: Tusen tack! Jag är sååå imponerad av hur duktiga de är på Nobox. :D
TIDSTJUVEN

#6 - Silje

Verkligen snygg design! :) Kul att du vann :D

Svar: Tack så jättemycket! :D
TIDSTJUVEN

#7 - Annika

Så snygg det blev! :)

Svar: Tack Annika! Det tycker jag också. :)
TIDSTJUVEN

#8 - Daniela

Grattis, det var du värd :D supersnyggt det blev juu.

#9 - Christina

Fantastiskt snyggt! Du får nog vara supernöjd nu Maria. :) Åtminstone jag ser inte Instagramflödet just nu, kan ju bero på att jag läser bloggen via Bloglovin. Men annars så tycker jag att allt verkar fungera bra.

#10 - http://carloine.com

Åh så fint det blev! Passar dig, och som jag uppfattar dig genom bloggen. Grattis till vinsten och hoppas du är nöjd med förändringen på bloggen.

#11 - Bebs81

Ååh, vad roligt! Grattis! Jättefint blev det!

#12 - Sara

Jättesnyggt!!! Är själv sådär semibra på att fixa min egen blogg, men NOG skulle det ju vara skönt att ha någon som gör allt. Det brukar ju ändå vara ganska mycket krångel hit och dit. Hehe. Angående bilderna så tycker jag INTE att du ska automatbredda bilderna. Hellre skarpa bilder! Insagramflödet i headern fungerade inte direkt när jag klickade in mig. Blev tvngen att klicka på en knapp där det stod något i stil med "update" innan det kom fram.

#13 - Nina

Jättesnyggt! Riktig wow känsla ^^

#14 - daniela

supernsygg design!!

#15 - Patricia

Wow vilken snygg design! Jag älskar absolut instagram flödet mest! #instaholic Lite avundsjuk får man ju bli ;)

#16 - emzi

Sjukt snyggt :D

#17 - Mimmi

SNYYYGGT :D

#18 - Nadia

Ja men HURRAAA! Vilken vinst, sååå bra! Vem vill inte ha hjälp med sånt. Snyggt också!

#19 - Viktoria

Jättesnygg design! ^-^

#20 - Kix

Suuuupersnyggt! :D
Jag borde VERKLIGEN göra om min med, den jag har nu var ju bara tänkt som TILLFÄLLIG, heheh.... det blev inte riktigt så.

#21 - Jessica

Blev ju hur fin som helst! =)

#22 - ann-sofie

så himla fint! den passer både din personlighet och din blog mycket mycket bra, sådär varmt härlig och mysig :D

Svar: Tack så jättemycket Ann-Sofie! :D Jag trivs hemskt bra i den här designen känner jag.
TIDSTJUVEN

#23 - Sandra

Snyggt, snyggt snyggt! Jag tror jag ska inspireras och önska mig fler finesser av min it-ingenjör :D

Svar: TACK! :D Det låter som en bra plan. Vilken lyx att ha IT-supporten vid köksbordet. ;)
TIDSTJUVEN

#24 - Denise Taylor

Hur snyggt som helst ju! :D

#25 - Marre

Nice! Jag gillar verkligen den här nya designen! Det enda jag stör mig på är det där längst ner som poppar upp titt som tätt när man råkar komma lite för nära...