Föreläsnings- och evenemangstips

Oktober är verkligen en händelsernas månad! Vill man ladda upp med blogg- och företagsinspiration till max så är det även en möjligheternas månad. Här kommer höstens bästa föreläsnings- och seminarietips från mig till er, så ta fram kalendern och pricka in dessa datum på direkten!
 
 
HUMAN 2 HUMAN
Tisdag 7.10 kl. 18.00 i Vasa - 39€
Temat för seminariet är "Hur pratar vi med varandra i sociala kanaler?". Lars Rosenblad på Mantra Communications, Anna Häggblom på Aveo, Laura Johansson på Lvngroom och livsstilsbloggerskan Malenami delar med sig av tankar om kommunikation, budskap, varumärken och sociala medier. Klicka här för mer info och anmälan (ska anmälas senast imorgon).
 
 
BLOGGARKRYSSNING
Lördag 11.10 på Viking Grace - 87€
Den omtalade bloggkryssningen är en dygnskryssning från Åbo på Viking Grace, med bloggerskorna Malenami och Fruvz som föreläsare. Temat är "Från vision till verklighet" och att göra det omöjliga möjligt. Det blir föreläsningar, middagar, workshops och shopping. Klicka här för mer info och bokning.

 
MIA TÖRNBLOM
Fredag 24.10 kl. 17.00 i Jakobstad - 25€
Den svenska författaren och vägledaren Mia Törnblom håller en inspirerande och tankeväckande föreläsning om personlig marknadsföring: hur man kan marknadsföra sig själv, utveckla sitt personliga varumärke och lyckas med försäljningen. Målet med föreläsningen är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig. Klicka här för mer info och förhandsanmälan.
 
Själv är jag redan anmäld till Mia Törnbloms föreläsning. Bloggkryssningen har jag inte riktigt bestämt mig för ännu och Human 2 Human måste jag troligen hoppa över eftersom ekonomin inte riktigt räcker till alla roligheter. Det är mycket nu! ;)
#1 - http://carloine.com

AH Mia kommer till Jeppis! AV ALLA STÄLLEN! :) Där fick jag mig en funderare om jag kanske skulle ta och besöka hemstaden..

Svar: Jaa, alltså lite otippat är det ju verkligen att de har fått Mia Törnblom till Jeppis (och Optima dessutom!) av alla ställen! :D En sån chans får man ju absolut inte missa. Kom kom!
TIDSTJUVEN

#2 - Nina

Åh jag är så sugen på bloggarkryssningen! Sitter ännu och hoppas på att jag vinner presentkortet i Malenamis blogg :P Är arbetslös just nu så det är lite väl stor utgift :(

Svar: Samma här! Jag har ännu inte gett upp hoppet om att vinna det där presentkortet, samtidigt som det är så otroligt många andra som också förtjänar att vinna så chanserna är ju rätt små. Men vi får hålla tummarna! Och jag håller också tummarna för att du får jobb snart. :)
TIDSTJUVEN

#3 - annika

Blev så sugen på kryssningen, dock ingenting för mig med spädis. Skulle jag åka skulle det vara ensam, men lilla Manuel behöver mig än så :) Det kommer nog bli toppen för de som åker!

Svar: Jag tror också att den kommer bli riktigt kul för de som åker. :) Kryssning + spädis är förmodligen inte världens bästa kombination. Men du, vi kommer snart att ordna roliga bloggevenemang här på hemmaplan också. Och till dem får man hemskt gärna ta med sina spädisar. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Sara

Jag är så sugen på alla 3, men måste säkert hoppa över alla pga ekonomin! Snyfft!

Svar: Synd att allt här i världen ska kosta så mycket :'( Snyft.
TIDSTJUVEN

#5 - http://carloine.com

Hann sova på saken. Jag är där 24.10! Åh så kul! :)

Svar: Hurra, så bra! Vi ses där :D
TIDSTJUVEN