2014-10-30 | 14:09:17

Den bästa motivationen är deadlinen

 
Alltså när ska man* lära sig att sluta skjuta upp saker till deadline-dagen? Dagens stora livsfråga, live från Tritonia. 
 
*med man menar jag i detta fall jag. 

Finheter
Nina

Troligen aldrig, ännu med slutarbetet så satt jag med deadlinen flåsande i nacken ;) Efter skolan har jag försökt att hålla mig från deadlines!

Svar: Hehe, så kommer det bli med min gradu också har jag på känn... ;) Speciellt med tanke på att den där förbenade kanden inte ens hade någon riktig deadline i våras, så tror du att jag fick den gjord? Nix. Det funkar ju inte alls lika bra med egenuppsatta deadlines som med mera auktoritära deadlines. Det låter som en bra plan det där att undvika deadlines efter att man studerat klart. ;)
TIDSTJUVEN

2014-10-30 | 18:13:25 | http://niini.blogg.se/
Eva

Du satt inte på våning två iaf :) Jag läste detta när jag satt vid tritonia också och försökte kika runt mig om jag såg nån tidstjuv men du var nog flitig någonannanstans :)

Svar: Nämen! Jag satt nog i allsköns ro vid en av datorerna på våning två så vi måste helt enkelt ha missat varandra. Hoppas att du fick gjort vad du skulle så att du får en välförtjänt ledig helg nu. :)
TIDSTJUVEN

2014-10-30 | 20:04:07 | http://kakkakaffe.com
Linda

Dehär har ja å undra ibland ;) konstit! dock vill ja nou helst ha in min arbejt en viko på förhand, eller så blir e ca 3 dagar på förhand!

Annos.. snygg bloggdesign :D nytänkande! å ja vejt it om ja ha sagt e förr, men ja tycker så myki om hande trävägg-bakgrunden så ja nästan sko kona ha ejn jag Å! :D ja bord verkligen fix na nytt i designen.. men tiden finns int!

Svar: Men bra om du får in dem så läng före deadline! :D Ja sitter ALLTI å skriver sista dan å skickar in e i sista minuten. Lär aldri bli na bäter på att gör saker i tid.

Tusen tack ska du ha! :) Jättekul att hör att du gillar an. Ande träbakgrundin e jag å så förtjust i så ja konna int lämn an ti sitt öde tå ja böit design, så an fick häng kvar. ;) Hoppas att du snart får lite tid över ti att sitt å kod. He e ju så kul me nainting nytt ibland. :)
TIDSTJUVEN

2014-10-30 | 21:52:24 | http://lindasjolund.blogg.se
Jessica

Ja men visst är de konstigt? Jag gör ibland också så, det blir ju bara hur jobbigt som helst!
Hoppas det gick bra iaf :D

Svar: Alltså det är ju så knäppt! Och trots att man är fullt medveten om beteendet så lyckas man ändå aldrig vända på det. Tack! Uppgiften blev inskickad i tid, så det gick bra. :D
TIDSTJUVEN

2014-10-31 | 06:54:38 | http://lifetale.blogg.se
Daniela

Bloggträffen i Borgå har ett datum :)

Svar: Så kul! :) Jag håller tummarna för att anmälningarna trillar in tätt nu.
TIDSTJUVEN

2014-10-31 | 12:17:00 | http://aleinad.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?