Årets bästa psykologiska thriller!

 
 
I onsdags var jag på kladdkake- och biodejt med bästa Nykarlebybrudarna Mimmi, Madde, Cila och Sara. Vi såg filmen Gone Girl - en film som ni absolut inte får missa! Jag som älskar psykologiska thrillers satt som på nålar genom hela filmen för den innehåller så otroligt många spännande vändningar och oväntade inslag att det inte är klokt. Den åker raka vägen in på listan över mina favoritfilmer!
 
Gone Girl (2014) handlar om ett försvinnande. På paret Nick och Amys femte bröllopsdag försvinner Amy under mystiska omständigheter. Allt tyder på att ett mord har skett och det tar inte länge förrän misstankarna riktas mot maken Nick. Nick däremot förnekar att han har någonting att göra med Amys försvinnande, trots att han har bevismaterialet emot sig. Vad var det egentligen som hände?
 
Gone Girl får lätt 4 av 5 stjärnor från Tidstjuven.com
#1 - Matilda Wikblom

Den är verkligen sjukt bra! :)

Svar: Ja visst är den! :D Jag måste absolut se den fler gånger.
TIDSTJUVEN

#2 - http://carloine.com

Ah tack för tipset! Den skall absolut ses! Tycker så mycket om spännande filmer!

Svar: Det var så lite. :) Jag är säker på att du kommer gilla den här!
TIDSTJUVEN

#3 - Saragunmarie

Ja, den var verkligen så himla bra! :)

Svar: Eller hur! :D
TIDSTJUVEN

#4 - Jessica

Synd att jag inte kan se sånt.. Men va kul att den va bra =)

Svar: Äsch då. Du får ta med en kudde till biosalongen och hålla den för ansiktet när det blir för spännande. ;) Den är super!
TIDSTJUVEN

#5 - Mimmi

Ja han va verkligen bra! Trots att int rästin åv sällskapet höll med... Kanski int en film man kan si så mang gang tå man väl vejt va an gar ut på, men väldit spännand o intressant, å int minst annorlunda :D