Om att ha överlevt en helg utan ledighet

 
Hej kompisar! Det är måndag, vilket betyder att jag har överlevt helgen (trots att det är kaos i mitt huvud). Och ni också, eftersom ni läser det här inlägget. High five! Jag rekommenderar inte riktigt att studera på heltid och läsa två extra kurser via Öppna Universitetet samtidigt ifall man inte bor i stan. Det går, men det tär på humöret att pendla fram och tillbaka 12 dagar i sträck. Jag lär garanterat somna som en stock klockan nio ikväll, för nu har superkvinnekrafterna tagit slut för den här gången. Men suck, det är bara att masa sig upp vid sju imorgon ändå.
 
 
Det var ju farsdag igår också. Mitt i allt helgplugg hann jag i alla fall äta gott och umgås med pappa, farfar och resten av världens härligaste familj litegrann. Guld värt. ♥
 
Har ni haft en bra helg?
#1 - Anonym

vilken söt design <3

Svar: Tack så mycket! :) Kul att du gillar den.
TIDSTJUVEN

#2 - Karro

Puh, låter tungt! Duktigt av dig! Jag har också haft en fullspäckad helg, klämde in Pecha Kucha-arbetet i en lucka som egentligen inte existerade :D Såg förresten ditt arbete i Moodle (Frida Kahlo), otroligt fin presentation - gav mig massa inspiration! :)

Svar: Aningen tungt, men turligt nog intressanta kurser.

Nämen whaat, har Hannah alltså lagt upp min Frida Kahlo-parafras? :'D Hahah så komiskt. Men tack Karro! Parafrasen och Pecha Kucha-presentationen var hemskt kul att göra, så det är ju roligt om den kan inspirera andra. ;) Den där bildkonstkursen är lätt en av de roligaste kurserna på PF.
TIDSTJUVEN

#3 - Ida-Marie

Kämpa på du, du e otroligt duktig som orkar me allt skola, arbete, bloggande och allt allt allt :) kram

Svar: Men tack snälla. ♥ Du är också superduktig på alla sätt och vis! Snart snart är det jullov och då ska jag BARA vara ledig. Inte göra någonting alls. :) Kram
TIDSTJUVEN

#4 - Karro

Ja det har hon :D trodde nog hon hade sagt det! Men jo, där finns den som ett exempel ;) tydligen gillade hon också den!

Svar: Hehe, nä men det är nog helt okej för min del. Kul att du berättade! :D
TIDSTJUVEN