Jakten på en galaklänning

 
Idag har jag, förutom att sitta på föreläsningar och sånt, gått på stan litegrann. Druckit kaffe med kompisar och ätit key lime pie, men framför allt också spanat in Vasas klänningsutbud. Med två veckor kvar till bloggjulfesten (har ni förresten sett vem som är hedersgäst?) börjar det bli dags att skaffa galaklänning. Tyvärr var utbudet av långklänningar mycket skralt i Vasa, men glittriga paljettbomber fanns det desto fler av! Den silvriga discokulan hittas på BikBok och den guldfärgade paljettdrömmen på KappAhl. Båda fick hänga kvar den här gången, för jag tyckte att de var lite väl korta och tajta. Men hm, borde jag kanske ändå gå tillbaka och köpa någon av dem?
#1 - Linda

va fin du va i dem :) ja sko å måst fa å koll efter en klänning.. ja har ejn jär hejm som ja kanski ska ta, men ja ska entå fa å skåda om ja sko hitt en långklänning eller na annat :)

Svar: Ja har å en plan B hem i skåpi. Skönt me en back-up. ;) Lycka till på klänningsjakten!
TIDSTJUVEN

#2 - Susanna Maria J

Så fina klänningar! Speciellt den i silver!! :D

Svar: Jaa, visst var de snygga! Riktigt partyfina. :D
TIDSTJUVEN

#3 - Nina

Den i silver var jättesnygg :D

Svar: Det tycker jag också! :) Nackdelen är bara att den var lite väl kort på mig (lär finnas risk för rumpchock!). Men jag gillar att den har både broderade mönster OCH paljetter.. :D
TIDSTJUVEN

#4 - Karro

Om det blir någon av dessa två röstar jag helt klart på den guldiga! :D

Svar: Den var bekvämast också! Stretchig med mycket rum för julmat. :D
TIDSTJUVEN

#5 - Yvonne

Jättefina, men jag gillar den guldf'ärgade bäst1

Svar: Man glittrar värre än en discokula i den! Men det är väl en bra sak, eller hur? :D
TIDSTJUVEN

#6 - Nina

Den silvriga är ju to die for! Sku lätt kuna köp den till nyår, kan man tro de även om man int vet om man ska nånstans? Äh.. får väl svassa omkring där hemma med den annars ;)

Svar: Klart att man ska gå runt med nyårsklänning även om man bara är hemma. :D Spring och köp!
TIDSTJUVEN

#7 - Christina

Jag är ingen paljettmänniska annars, men guldbomben var ju superhärlig! :)

Svar: Jag hade inte heller trott att jag var någon paljettmänniska... men tydligen kan man bli det helt sådär mittiallt bara. :) Fast jag kan tänka mig att man fastnar lite överallt med paljetterna. Om det blir guldbomben så får vi helt enkelt hoppas att det inte är tygsäten på stolarna vid Juthbacka. :D
TIDSTJUVEN

#8 - Elvira

Som en väninna sa till mig en gång: "Om guld är ett alternativ så är guld alltid svaret". Du är jättesnygg i båda, men den guldiga är vava-woom-faktor! :)

Svar: Åh, tack du! Jag tror verkligen att din väninna har rätt angående guldet. :)
TIDSTJUVEN

#9 - Bella

Alla är ju superfina! :D

Svar: JAAA! Hur svårt som helst att välja när man egentligen skulle kunna köpa ALLA. :D
TIDSTJUVEN

#10 - sofiasmode

Såå ledsen över att inte kunna delta, hoppas ni får en fantastisk kväll ändå! Ramlade över en klänning som kanske kan vara ett tips till någon på jakten - ->http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/little-mistress-1053/embellished-maxi-dress-nelly-exclusive-530207-122/

Tycker den är rätt vacker :)

Svar: Synd att du inte kan delta. Förhoppningsvis har du möjlighet att delta nästa gång det ordnas någonting. Åååh klänningen! Helt ljuvlig. <3 Tack för tipset! :)
TIDSTJUVEN

#11 - daniela

den silverfärgade!!