En inte så vanlig torsdag

Åh, denna dagen. Så sjukt intensiv men samtidigt en riktig tiopoängare på alla sätt och vis.
 
 
Dagens äventyr började vid Öjberget. Linda, Anna och jag anlände till ett dimmigt Sundom med bilen alldeles fullastad med grejer till utomhusundervisningen som vi skulle hålla för vår praktikklass. Vi konstaterade snabbt att man knappast förbereder sådär extremt ifall man är klasslärare på riktigt och ska ut i skogen med sin klass. Eller gör man?
 
 
Elden ville däremot inte få någon fyr, hur mycket vi än kämpade. Som tur befann sig ett gäng män med gasbrännare i närheten (vad är oddsen?), så de fick gasa igång vår mysbrasa. HAHA.
 
 
Allt flöt på bra och så här glada var vi när skoldagen var slut. Då var det fortfarande dimmigt, men alla inblandade hade överlevt och jag tror att eleverna till och med lärde sig litegrann. ;) Så vi styrde kosan mot Åbo Akademi och firade med hamburgare i Alexander. Lyxigt att studera vid ett universitet där man får plocka ihop sin egen hamburgare med pommes frites för 2,60€ ibland. Sedan kämpade vi vidare med lektionsplanering i ett par timmar.
 
 
När mat-och-sov-klockan visade middagsdags svidade Linda och jag om från skogsmullekläder till någonting lite mer uppklätt och styrde stegen mot Sweet Vaasa. Där mötte vi upp med Lotta. Mums för Sweet Vaasas caesarsallad säger jag bara! Den är gudomlig.
 
 
Sedan var det teaterdags, denna lyxtorsdag till ära! Vi hade köpt biljetter till Hamlet sade det vackrare på Wasa Teater för evigheter sedan och idag var dagen kommen. Det firade vi med glögg och vin vid Ernst innan föreställningen började. Och aaaahhh, vilken pjäs! Jag är fortfarande helt överväldig av alla känslor den väckte, så jag måste bestämt samla mina tankar och ta det i ett skilt blogginlägg.
 
Tack och hej, supertorsdag. ♥
#1 - Jessica

Men vilken härlig dag! Hoppas hela helgen fortsätter på de sättet så du bunkrar upp ordentligt med energi =D