Bloggutmaning: Blogvember Challenge

Ida-Marie har hittat på en kul grej som hon kallar Blogvember Challenge för att pigga upp litegrann i novembermörkret. Utmaningen går ut på att man får fem frågor som man först ska svara på själv och sedan skicka vidare till tre andra bloggare som kan behöva lite bloggmotivation genom en kul frågelista. Jag blev utmanad av Ida-Marie så här kommer mina svar tillsammans med morgonkaffet.
 
 
1. Vad är det roligaste med att blogga?
Att kunna dela med sig av det man gör och det man tänker, knyta kontakter och lära känna nya människor. Jag använder mest bloggen som ett kreativt avlastningsställe (och ibland avreageringsställe, haha!) och känner att bloggandet både inspirerar och motiverar mig till att upprätthålla min allra största hobby, det vill säga fotograferandet. Utan bloggen skulle jag knappast fotografera så mycket som jag gör.
 
2. Vad gör min blogg speciell?
Jag tror att min blogg sticker ut lite ur den stora massan på det viset att jag är väldigt öppen, utan att för den skull skriva om precis allt vad jag gör, trots att det i huvudsak är en fotoblogg. Till en början kan det vara lite knepigt att hitta sin egen personliga gräns (min blogg handlar egentligen bara om typ 25% av mitt liv), men efter att ha bloggat i fem år tycker jag själv att jag har fått in en bra rutin i vad jag skriver om och vad jag inte skriver om. Jag försöker att variera lättsamma och djupare inlägg för att få en bra balans. Precis som namnet, Tidstjuven, säger så är det en blogg som man lätt kan fastna i. En fotoblogg med en extra twist, helt enkelt.
 
3. Hur ser min blogg ut om ett år?
Om ett år är min blogg förhoppningsvis ännu större än den är idag. Möjligtvis har jag till och med bytt plattform? Och så hoppas jag förstås att bloggen är snygg, inspirerande och läsvärd.
 
4. Vilket var mitt allra bästa inlägg?
Det inlägg som fått allra mest uppmärksamhet under det senaste året är helt klart Underhållning eller förnedring? som handlar om ritualerna på förstaårselevernas gulisintagningar. Överlag så finns alla mina "bästa" inlägg i Tänkvärt-kategorin så den tycker jag att ni ska scrolla igenom. Läs till exempel Det är okej att vara svag och Våga göra drömmarna till verklighet.
 
5. Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig?
Jag inspireras av Niotillfem, Elsa Billgren och Nevnarien - tre coola tjejer som gått sin egen väg och blivit kända i bloggvärlden genom att helt enkelt våga köra sitt eget race och inte ta någon skit.
 
Jag nominerar Karro, Andreas och Daniela (+ alla andra som vill!) ♥
Hoppas att ni också vill svara på de här fem frågorna.
 
1. Vad är det roligaste med att blogga?
2. Vad gör min blogg speciell?
3. Hur ser min blogg ut om ett år?
4. Vilket var mitt allra bästa inlägg?
5. Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig?
#1 - Karro

Tack för nomineringen, vad kul! :) ska svara på det hör under dagen.

#2 - Andreas

Challange accepted!

#3 - daniela

tackar och tar emot!

#4 - Annika

Hehe, ska nog ta och göra denna! ;)

#5 - Ida-Marie

Så roligt att läsa! Kul du hann laga dehär! Hihi! Och hej tror nog att bloggen din kommer va åtm. DUBBELT större om
Ett år ;)

#6 - Jessica

Kul ide =)
Kul att läsa hur du tänker kring frågorna =)