Bloggkväll vid HomeFun

 
I torsdags var det bloggevent på agendan! Klädbutiken HomeFun i Jakobstad har flyttat till en ny lokal, i Forumhuset mellan apoteket och posten, och i samband med nyöppningen ordnade butikschefen Sabine en VIP-kväll för oss bloggare i nejden. Så himla lyxigt!
 
 
Jag har aldrig besökt HomeFun tidigare eftersom jag har trott att det bara är en mamma-barn-butik. Men när Sabine berättade om de olika märkena som säljs i butiken och visade upp gravidkläder, babykläder och amningskläder men också ungdoms- och vuxenkläder för både kvinnor och män fick jag tänka om lite. Där fanns ju huuur mycket fint som helst som jag som varken är gravid eller har barn blev hemskt sugen på att köpa.
 
 
Sabine berättade bland annat om bambustrumporna och bambuunderkläderna som andas mycket bättre än bomull, visade upp färgsprakande barnkläder och fick alla att bli sugna på ett par sköna mysbrallor från SVEA. Och så fick vi mingla (här finns en lista över alla härliga bloggare som deltog i VIP-kvällen), dricka kaffe och äta gott.
 
 
Jag kunde inte låta bli att köpa en superfin tröja när vi fick 15% rabatt på allt i butiken under kvällen. Ja, och så fick vi ju en lyxig goodiebag med oss hem också! Tack så mycket för VIP-eventet Sabine som ordnade och Carro som tog initiativ till det! Det var riktigt trevligt. :)
 
Tips! Vem som helst kan faktiskt ordna en VIP-kväll i Home Fun-butiken.
Alla gäster får då 15% rabatt och värdinnan får hela 25% rabatt. Här kan ni läsa mera.
#1 - ellenlundis

Åh va roligt det såg ut ni hade de. :)

#2 - Kitty

Det var roligt att äntligen få träffa dig IRL :)
/Kitty

#3 - Jessica

Va kul med VIP-kväll & att bli positivt överraskad :D