Att inspirera och inspireras

 
Jag höll på att trilla av stolen när jag läste Danielas senaste blogginlägg. Daniela har skrivit om en finlandssvensk bloggare som hon gärna skulle vilja byta liv med för en dag och vad hon skulle göra just den dagen (det är "dagens rubrik" på FSB-bloggen). Och hon har skrivit om... mig! Tack underbara Daniela, det här lever jag länge på. ♥
Jag försöker aldrig bygga upp någon illusion av att mitt liv skulle vara bättre än vad det egentligen är och just därför känns det också så otroligt hedrande att läsa Danielas inlägg. Det är en nervkittlande tanke att någon faktiskt är lite nyfiken på att leva mitt liv för en dag. För jag lever ju inget superstjärneliv, utan ett helt vanligt liv i en helt vanlig liten kommun. Jag strävar alltid efter att vara ärlig, både i verkligheten och på bloggen, och jag antar att jag helt enkelt själv också borde bli bättre på att uppskatta det jag har och det jag har åstadkommit. Det borde vi alla bli! 
 
Malin skrev nyligen ett väldigt bra inlägg om att bara vara sig själv och ändå kunna inspirera folk. Om att misslyckas, vara rädd, vara nervös och inte alltid ha ett självförtroende som ligger på topp - men ändå kunna inspirera andra med det man gör. Det tycker jag att är otroligt fint, för det visar liksom på en genuinitet som jag själv uppskattar mycket mer än perfektion. Den sanna superhjälten är den som vågar vara sårbar.
 
Som avslutning måste jag sätta in ett tänkvärt citat från Malin:
"Mitt budskap som jag gärna skulle vilja sprida är att alla kan följa sina drömmar och att om man alltid gör det bästa av korten man har på hand, utan bitterhet och utan förväntan, så börjar man till slut få bättre och bättre kort."
 
#1 - Daniela

Åååh tack för inlägget på din blogg om mitt inlägg :D Och varsågod det är du värd! <3

Svar: <3
TIDSTJUVEN

#2 - Linda

Du ÄR bra på att inspirera andra, Maria! jag får jättemycki inspiration av dig på många sätt! man blir alltid glad då man kommer in på din blogg & du har allti så myki bra inlägg att bjud på :) (tär siter ja själv ganska still.. vejt int riktit VAD ja ska skriv om på dagan...)

Svar: Oj TACK Linda! :) Va härligt att hör. Ja tycker att tin blogg å jättebra. ♥
Du kan ju span in det här inläggi ifall du har liti bloggtorka: http://www.finlandssvenskabloggare.com/fsb-ger-dig-15-heta-tips-pa-vad-du-kan-blogga-om/
TIDSTJUVEN

#3 - Jessica

Va kul! :)

Svar: Jaa, verkligen! :)
TIDSTJUVEN

#4 - sofiasmode

Vilken kul överraskning! Alltid lika härligt ( och chockerande ) att läsa att någon skrivit så fint om ens blogg :)

Svar: Jag håller verkligen med dig! :)
TIDSTJUVEN

#5 - Carita Liljendahl

Fint och tänkvärt citat på slutet.
Och fin gest mot Daniela att nämna henne här.

Svar: Tack för din fina kommentar Carita. :)
TIDSTJUVEN