2014-03-30 | 16:32:00

Söndagsunderhållning

Inlägget är ett samarbete med May Beauty
 
 
Pampasveckan har kommit till sin ända och livet återgår, som ni kan se, till det normala. Idag försöker jag ta igen förlorad sömn, chillar och kikar igenom alla bilder från helgen (ni kan hålla utkik efter ett maffigt Pampas-inlägg ikväll eller imorgon!). Jag har också passat på att testa en ansiktsmask och har nog aldrig känt mig snyggare än så här. Hahahah. :')
 
 
Ansiktsmasken "The Incredible Face Mask" kommer från Maybeauty och jag har likt en del andra bloggare fått ett test-kit som innehåller en hudguide, ansiktsmasker och en mjuk pensel att applicera masken med. Ansiktsmasken ska ta bort döda hudceller, rensa porerna och motverka akne.
 
 
Masken var väldigt enkel att kladda dit tyckte jag. Det gäller att sätta ett ordentligt tjockt lager med lera i ansiktet och sedan vänta i minst en halvtimme på att den stelnat. När den har stelnat känns den som en åtstramande gummimask ovanpå huden och alla äckliga orenheter följer med när man drar bort den - både obehagligt och häftigt. Efteråt kändes huden förvånansvärt fräsch.
Ifall ni också vill få babylen hud så kan ni klicka hem ansiktsmasken här.
Med koden "tjuven30" får alla mina bloggläsare 30% rabatt just nu.

Finheter
Saragunmarie

Åh va fina bilder du tog :D Bra att du tyckt om masken o!

Svar: Jaa, an va faktiskt riktigt bra. :D
TIDSTJUVEN

2014-03-30 | 17:53:14 | http://saragunmarie.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?