Sommarsnygga ben

 
Häromdagen fick jag hem ett Buzzador*-paket alldeles fullproppat med tusen miljoner rakhyvlar som jag och mina vänner ska testa och utvärdera. Märket är BIC och rakhyvlarna ifråga är deras fyrabladiga BIC Soleil Bella med rörligt huvud. Det är ju väldigt smart att sätta en rakhyvelkampanj mitt i sommaren måste jag säga. När är det säsong för att raka benen om inte nu? ;)
 
 
Rakningsgelen BIC Soleil Lady Gel som också kom med i paketet har jag testat tidigare, och den gillar jag. Det bästa med den är nämligen att den är perfekt resestorlek! :) I vanliga fall köper jag alltid de där större shaving gel-förpackningarna av ett annat märke, men de är ju hemskt klumpiga att släpa med sig om man ska på resa. Så den här åker raka vägen ner i packningen inför RockOff den, tillsammans med en av rakhyvlarna.
 
*Via Buzzador får man testa och recensera olika produkter. Vilken typ av kampanjer man kommer med i beror på ens intressen, livssituation och dylikt. Det är helt gratis och väldigt kul att vara med i Buzzador, så om ni inte redan gått med är det hög tid att göra det nu. ;)
#1 - Caroline L

Har du kvar nån test produkt? Jag provar gärna :)

Svar: Joo jag har kvar 2 stycken, så du får absolut en av dem! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Matilda

Låter ju kul det där med Buzzador. Kanske man borde testa det! :)

Svar: Javisst, testa! :) Det kan ta ett tag innan man slipper med i någon kampanj, så det lönar sig absolut att registrera sig genast. Så är det bara att vänta och se vad man får för kampanjförslag sedan. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Saragunmarie

Nu ere noo dags att jag o blir medlem! :)

Svar: Verkligen på tiden! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Ann-Sofie

Jag testar gärna en också om du har någon kvar som du vill slippa :)

Svar: Jadå, absolut. Då får du den sista. :) Jag kan fast lämna den i din postlåda nästa gång jag har vägarna förbi. Hade du hojtat till lite tidigare så hade du fått den redan idag. ;)
TIDSTJUVEN

#5 - Ann-Sofie

Nämen attan vilken otur, du får börja tuta när du kör förbi ;)

Svar: Haha, jaa jag får snart börja göra det :D Jag såg annars din hund idag. Hihi :) *stalkervarning*
TIDSTJUVEN

#6 - Sara

Åh men varför har jag missat den kampanjen :D skit!

Svar: Oj typiskt! Nåmen nästa gång. :)
TIDSTJUVEN