Loppisrace i Vörå

 
Förra helgen, närmare bestämt i söndags, vankades sommarens fjärde loppisrace för min och mammas del. Det var byarna Karvsor, Kovik och Tuckor i Vörå som stod för racet och därmed var Lindas Lantliga också en av försäljarna. På hennes gård var loppisborden uppdukade med väldans mycket fint och både mamma och jag fyndade.
 
 
Vädret var toppen och deltagarantalet i Vörå stort. Det var knappt så att man rymdes att parkera vid vägkanterna ens. Och vilket otroligt loppisutbud på alla gårdarna! Det var helt klart det bästa loppisracet i år både när det gällde organisationen (stort plus för tydliga skyltar och ballonger vid infarterna till alla loppisgårdar!) och ur fyndsynvinkel.
 
 
Jag kom hem med en kronformad ljushållare för 2€, två stycken huslyktor för 1€ styck och en lite större huslykta för 2€. Det blev nästan en liten lyktstad. ;)
 
 
Och en ursnygg strandskylt köpte jag för 4€. Tycker ni er känna igen den? Då beror det förmodligen på att ni sett en precis likadan skylt i Villa Valli på fritidsbostadsmässan i Kalajoki. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att köpa en egen.
 
 
Idag tog vi reda på vad Jeppo hade att komma med på loppisracefronten, men mer om det lite senare... :)
#1 - JUNITJEJ

Så kul med loppis!

Svar: Ja! :D Och extra kul med loppisrace.
TIDSTJUVEN

#2 - josefina

åh vilken härlig skylt! :)