Inspirerande inredningsdetaljer

Vad passar väl bättre en tisdag som denna än lite tidsinställd bygg- och inredningsinspiration från Fritidsbostadsmässan i Kalajoki? Hittills har jag ju bara bjudit på glimtar från mitt favorithus på mässan, men jag har ett par hundra bilder kvar ännu. ;) Vi kör på lite inspirerande detaljer tycker jag.
 
 
Fondväggen. Mycket betong och trä var det på mässan. Betongbord, betongstolar, betongväggar. Och stockväggar, brädväggar och träväggar. Men det här på bilden ovanför är inga vittrande brädor på riktigt, utan en tapet! Det kan man inte riktigt tro på långt håll, eller hur? Hur fiffigt som helst!
 
 
Heimlaga bänk. Bra avställningsyta, snyggt hemmabygge. Det ser sådär härligt robust och gammaldags nonchalant ut fastän det är totalt genomtänkt och modernt. Jag lär dock aldrig lyckas övertyga sambon om att vi ska ta in lecablock i lägenheten. Gränsen gick nog vid lastpallar. ;)
 
 
Amerikatrunken. Är det kanske någon av er som har någon förfaders gamla trunk i förrådet? Lyckos er i så fall! Oj, vilka minnen dessa gamla kappsäckar som varit med till andra sidan jorden och tillbaka bär på. Och så förbenat snygga de är! Åååhh, kärlek vid första ögonkastet. ♥
#1 - ellenlundis

Otroligt fina foton du tar! :)

#2 - Jessica

Fina bilder =) ja, visst är de så fina de gamla trunkarna!

#3 - Jennie

Hej! Fondväggen var ju jätte fin! Vet du vad tapeten heter?