En semestervecka med rekordvärme

 
Tjena hejsan! Tidstjuven återuppstår sakta men säkert efter en veckas sommardvala. Har ni haft det bra? Jag har haft det supermegabäst och varit ute på äventyr till Åland och RockOff med ett gäng vänner. Sedan kickade Jakobsdagarna igång genast när vi kom hem igen så det är massvis med kul program på gång hela tiden. Dessutom har det varit rekordvarmt både i Mariehamn och här hemma så det var väldans bra tajming för en semestervecka just nu! :)
 
 
Igår låg Madde, Mimmi och jag och stekte på en strand halva dagen. Den finfina kylväskan som fick hänga med på en premiärtur till stranden köpte jag i en himmelskt bra affär i Mariehamn. Jag hade kunnat köpa prick allting som fanns där, men fick hejda mig litegrann för att inte bli bankrutt. Men den glassiga kylväskan, den hade inget annat val än att följa med hem. Det var kärlek vid första ögonkastet.
 
 
Nu skulle det minsann sitta bra med ett dopp igen. Det är så hett att man känner sig konstant klibbig och svettig och knappt kan sitta inomhus i fem minuter ens. Men jag klagar inte det minsta! Den här sommaren får gärna vara för evigt.
#1 - Jessica

Du verkar ha det bra =)

Svar: Jaa, just nu är allt verkligen toppen! :D Hoppas att du också har det bra. :)
TIDSTJUVEN